Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Novi Vinodolski, Apartmani Di Blu 4*: 3, 5 ili 7 noćenja za do 4 osobe od 2.250 kn!

Ljetovanje za cijelu obitelj u luksuznim Apartmanima Di Blu 4* s vanjskim bazenom, prvi red do mora!

  • Vrijednost5,175 kn
  • Popust57%
  • Ušteda2925 kn
 • 2250 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 3

30.09.2020    2-4

 • Apartmani su u prvom redu do mora
 • Osim prostranog vanjskog bazena na raspolaganju su vam sauna i fitness
 • Luksuzna kuća raspolaže sa šest prostranih i moderno opremljenih apartmana koji imaju pogled na more

Apartmani Di Blu 4* 

Novi, moderno uređeni apartmani nalaze se prvi red do mora, a osim toga imaju i vlastiti vanjski bazen s pogledom na more.
 
Osim prostranog vanjskog bazena na raspolaganju su vam sauna i fitness. Sauna se nalazi odmah kraj bazena i u njoj možete uživati kad god poželite, a predviđeni su za po dvije osobe odjednom, a posebnoj atmosferi pridonosi i višebojna led rasvjeta. 
 
Luksuzna kuća raspolaže sa šest prostranih i moderno opremljenih apartmana koji imaju pogled na more, pa tako se svako jutro možete buditi s pogledom na more, a prije počinka uživati u romantičnim zalascima sunca.
 
Opremljenost apartmana: 
 ✔️ velika kuhinja
✔️ dvije dvokrevetne spavaće sobe s king size krevetom
✔️ pomoćni ležajevi
✔️ dvije kupaonice
✔️ LCD TV
✔️ klima uređaj
✔️ besplatni WiFi
 

Novi Vinodolski ima postojanu, blagu i zdravu mediteransku klimu s cca. 2500 sunčanih sati u godini

Iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu te je danas središte Rivijere Novi Vinodolski koja se proteže na nekih 25 kilometara i obuhvaća prigradska naselja Povile, Klenovicu, Smokvicu i Sibinj.

Novi Vinodolski smješten je na jugoistočnom dijelu Primorsko - goranske županije ispod blago spuštenih obronaka šumovite Kapele, pokraj plodne Vinodolske doline, uz razvedenu obalu Podvelebitskog kanala.

Mjesto ima dugačku tradiciju turističke djelatnosti. Krajem 19. stoljeća, odmah nakon Opatije, postaje vodeće turističko mjesto na Kvarneru što može zahvaliti zimzelenoj vegetaciji i blagoj mediteranskoj klimi, čistom moru i zraku. 

S obzirom na dobru prometnu povezanost, Rivijera Novi Vinodolski dostupna je iz Europe i iz Sredozemlja jadranskom magistralom preko željezničke postaje Rijeka ili zračne luke Krk - Rijeka, a pogotovo plovnim putevima.

Svakako treba istaknuti opremljenost i izgled vinodolske luke. Naime, akvatorij luke opremljen je vezovima za plovila, benzinskom crpkom, dizalicom i pokosom za spuštanje i dizanje plovila te parkiralištem za automobile, prikolice i plovila namijenjen je nautičkim turistima, za koje je organizirana i služba pomoći i spašavanja na moru.

Vrhunac ljetnih događanja u Novom Vinodolskom je međunarodni ljetni karneval koji se već gotovo 20 godina održava svakog ljeta i okuplja sve više i više sudionika svih uzrasta.

Za sve koji žele pronaći mir u duši i posvetiti se sebi i razmišljanju te doživjeti jedinstveni zen, obavezno je posjetiti Nebeske labirinte na 800 m nadmorske visine u brdima u Krmpotama nedaleko Novog. 

Ovdje se možete potpuno posvetiti šetnji po labirintima i njegovim porukama i ujedno uživati u predivnom pogledu na more i otok Krk.

Odlučite li se na istraživanje okolice posjetite Staklenu kapelicu. Zanimaju li vas detalji, kapelica se nalazi u selu Omar. Cijela građevina napravljena je od metalne konstrukcije i stakla.

Apartmani Di Blu****

Obala Petra Krešimira IV 26A,
Novi Vinodolski, Hrvatska

www.dibluapartments.com/HR

Dodatno predlažemo i...