Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Neograničeno vježbanje u termo kapsulama mjesec dana!

Termo kapsula je osnova Body Creator-ovih kombinacija tretmana za programe ciljanog mršavljenja, te toniranja, remodeliranja ženskog tijela i anticelulitnih programa

  • Vrijednost4,200 kn
  • Popust88%
  • Ušteda3700 kn
 • 500 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Vježbanje u termo kapsuli razgrađuje masne naslage i reducira celulit
 • Cilj analize tijela je detektiranje stvarnog stanja pacijenta i lakše kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine
 • Prehrana preporučena u metodi Body Creator je ona koja omogućava odlične rezultate od samog početka provođenja

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim termo kapsulama!
 
Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.
 
Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.
 
Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. Osim navedenog važnu uloga u svemu tome ima i naš hipotalamus koji osim što regulira cijeli niz vrlo važnih stvari za naš opstanak isto tako regulira i adaptaciju na vanjsku temperaturu koja je autonomna funkcija našeg tijela i ima prioritet kao i disanje i rad srca. Zahvaljujući tome vježbanjem u termo aktivnom ambijentu tijelo ubrzano topi masne naslage radi dodatne potrebe za hlađenjem.
 
Od čega se sastoji analiza tijela U Body Creatoru:
 
Procjena stanja
 
Cilj Body Creatorove stručne analize tijela je detektiranje stvarnog stanja pacijenta i lakše kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela koja sadrži biometrička mjerenje, antropometrijska mjerenja, dijetoterapiju i nutricionističko savjetovanje.
 
Svrha je objektivna metabolička slika pacijenta. Nakon dobivenih rezultata, određuje se najučinkovitiji pristup rješavanju problema viška kilograma koji se dijagnosticiraju ili najbolji put prevencije istih.
 
Neki od podataka koji se prikupljaju na analizi su:
 
1. BMI = body mass index (indeks tjelesne mase)
2. PBF = percent body fatt (postotak masnog tkiva)
3. MBF = body mass fat (količina masnog tkiva u kg)
4. LBM = lean body mass (masa nemasnog tkiva)
5. SLM = soft lean mass (masa mekog ne masnog tkiva)
6. TBW = total body wather (masa tjelesne vode)
7. BM = basal metabolism (bazalni metabolizam)
8. Vitaminsko mineralni status
9. Izračun proteinskog statusa – dnevne potrebe za bjelančevinama
10. Izračun maksimalnog broja otkucaja srca za optimalnu zonu vježbanja
11. Procjena stanja potkožne cirkulacije i celulita
 
Analiza tijela ima za svrhu detektiranje stvarnog stanja vašeg metabolizma i tijela i lakše kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela te stjecanja zdravih i novih prehrambenih navika.
 
Nakon dobivenih rezultata određuje se intenzitet dolazaka i duljina trajanja programa te dijetoterapija ako je potrebna . Važno je istaknuti da vi odlučujete da li želite rješiti svoj problem sami ili ćete za to imati našu pomoć i dolaziti na tretmane u neki od centara Body creator.
 
Ako želi regulirati svoju težinu samostalno onda nakon analize tijela i dodjeljene dijetoterapije koju ćemo vam savjetovati imate mogućnost dolaziti jednom u deset dana na kontrolu i dodatno savjetovanje koje se u tom slućaju naplaćuje 100 kuna i traje oko 40 minuta te se tada koregira prehrana ili daje nova. Uz to se svakako preporuča neka fizička aktivnost.
 
Prehrana
Prehrana preporučena u metodi Body Creator je ona koja omogućava odlične rezultate od samog početka provođenja, a koji održavaju visoku motiviranost i brzo prihvačanje novog načina prahrane. Osim toga važno je da se ovaj način prehrane može održavati u svim uvijetima pa je odličan i za vrlo zaposlene ljude kao i za one čije prehrambene navike su vezane za česte obroke u restoranima. Ova prehrana može se provoditi u svako vrijeme i na svako mjestu i uz stručnu pomoć i coaching može se provoditi duže vrijeme.
 
Sama dijetoterapija se sastoji od 5 faza koje svaka na svoj način omogućavaju postizanje rezultata dogovorenih na analizi tijela.
 
Sve smo vam rekli na vama je sada da se suočite sa svojim problemom na metaboličkoj i antropometrijskoj analizi tijela i da si osigurate NOVU figuru za novo ljeto vašeg života. Ne zaboravite da vi sada odlučujete kako će izgledati vaša budućnost i sve što sada učinite imat će dobre ili loše posljedice u budućnosti.
 
Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. i za to vrijeme više od 6500 zadovoljnih klijenata smršavilo je i preoblikovalo svoje tijelo uz našu metodu baziranu na thermo-slim učinku. Ponosno možemo reći da je u 18 godina poslovanja našom metodom istopljeno ukupno 51 tona masnih naslaga.  Metoda Body Creator temelji se na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. 

Ako želite i sami otvoriti centar Body creator u vašem gradu, javite nam se za kupnju franšize. Ista je moguća čak i s potporama za samozapošljavanje HZZ.
 

Prepustite svoje kilograme u dobre ruke!

Body Creator

Anina ulica 80,
Zagreb, Hrvatska

www.bodycreator.com

Dodatno predlažemo i...