Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Neograničeno mjesec dana grupni treninzi + GRATIS karate za djecu!

Odaberite Fit Box, Spinning, Pilates, Body Workout, TRX, Yogu ili jutarnji miks u Aerobic centru Step One

  • Vrijednost300 kn
  • Popust50%
  • Ušteda150 kn
 • 150 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 22

 • Neograničeno vježbanje mjesec dana
 • Veliki izbor grupnih treninga
 • Stručni treneri, poticajno okruženju i atmosfera
 • Već 11 godina Step One oduševljava aerobic entuzijaste

Fantastična ponuda za sve koji vole raznovrsne treninge, one koji žele isklesati svoja tijela i one koji vole vježbati u grupama pod nadzorom odličnih trenera!
 
Izbacite nagomilani stres i dovedite svoja tijela u savršenu formu! Kroz programe će vas voditi iskusni treneri Aerobic centra Step One!
 
S ovom ponudom možete dolaziti na koje god grupne treninge želite, i tako punih mjesec dana! Ako želite možete ih čak i kombinirati! Na raspolaganju su vam programi Fit Box, Spinning, Yoga, Pilates, Body Workout, TRX ili jutarnji miks. 
 
Fit box je aerobni trening u kojem se koriste osnove boksa i kickboksa uz pratnju i ritam muzike. Trening se sastoji od kombinacije pokreta i udaraca uz pomoć boksačke vreće. Cilj je poboljšanje kardiovaskularnog sustava, povečanje aerobnog kapaciteta i izdržljivosti te vrlo učinkovito oslobađanje od stresa. S obzirom da se rade i osnovne tehnike borilačkih sportova, razvija se koordinacija, snaga kao i sposobnost samoobrane.
 
TRX je trening u kojemu se koristi jedinstveni TRX rekvizit, koji će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih, leđnih mišića i mišića zdjelice - važnih mišića za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, povećanje kardiorespiratornih vrijednosti, prevenciju od ozljeda, te bržu rehabilitaciju.  
 
Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta. Ovaj izuzetno dinamičan i originalan program omogućava svakom pojedincu da ostvari svoje fitness ciljeve. Bez kompliciranih pokreta za učenje, uz motivirajuću grupu, vrhunskog instruktora i muziku koja jednostavno tjera noge da okreću pedale – na spinning treningu ćete se odlično provoditi a istovremeno dovesti svoje tijelo u sjajnu formu. 
 
Pilates je rend individualnog i grupnog vježbanja koji objedinjuje specifične vježbe za učvršćenje uglavnom core muskulature (trbušne i leđne mišiće). Objedinjuje vježbe duha i tijela.  Vježbanje sadrži kontrolirane i svjesne pokrete u kombinaciji sa određenim načinom disanja.
 
Bodyworkout sveobuhvatan je trening koji se, poput stepa, odvija uz muziku, s laganom koreografijom čija je svrha isključivo zagrijavanje. Nakon 15-20 minutnog zagrijavanja sljede vježbe snage za cijelo tijelo. Obuhvaća prvenstveno vježbe za „kritične zone“ poput nogu, stražnjice i trbuha ali i sve ostale grupe mišića. Body workout namjenjen je svima. Starijim i mlađim vježbačima, iskusnijim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus. 
 
ZENYOGA je disciplina dovođenja tijela u uravnoteženo stanje, koja se koristi širokim spektrom tjelesnih položaja, vježbama disanja, dijagnostikom i masažom. Tri su načina na koje zenyoga djeluje na tijelo - ritmičkim ponavljanjem pokreta razvija svjesnost o tijelu u kretanju, zadržavanjem položaja dubinski djeluje na unutarnje organe i energetskim vježbama obnavlja skladan protok energije kroz tijelo. Blagotvorno i iscjeljuće djelovanje zenyoge ima učinak na postularni, cirkulatorni, mišicni,nervni, dišni i energetski sustav našeg tijela.
 

Vježbajmo zajedno u Aerobic centru Step one! 

Aerobic centar Step One

D. Gervaisa 39,
Rijeka, Hrvatska

www.stepone.hr

Dodatno predlažemo i...