Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mrkopalj, Apartmani T&M***: 3 dana i 2 noćenja za 2 ili 4 osobe u Apartmanima T&M***

Odmorite se i uživajte u predivnoj prirodi Gorskog Kotara

  • Vrijednost400 kn
  • Popust25%
  • Ušteda100 kn
 • 300 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

01.05.2020    2-4

 • Prilikom kupovine birate želite li ponudu za apartman ili studio apartman
 • Ponuda se odnosi na smještaj vikendom (pet - ned)
 • Apartmani su u neposrednoj blizini skijališta Čelimbaša
 • Predivan krajolik i ljeti i zimi

 U srcu Gorskoga kotara smjestila se općina Mrkopalj koju čine mjesta Mrkopalj sa Begovim Razdoljem i Tukom, te Sunger sa Brestovom Dragom i Bukovcem Sungerskim. Predivan krajolik i ljeti i zimi pravi je raj za rekreativce i sportaše, te ljubitelje netaknute prirode.

Mjesto je idealno za rekreativce, no i za obitelji jer nudi mnoge prilike za istraživanje okolnih zanimljivosti kao i za aktivni odmor: biciklizam, skijanje, sanjkanje. 
 
Općina Mrkopalj prostire se u središnjem dijelu Gorskoga kotara, ispod masiva Velike Kapele, na 137 km2. Visoravan kojom dominira Mrkopaljsko polje nalazi se na 825m n/v. S okolnim planinama Bjelolasicom (1534 m), Bitorajem, Bijelim i Samarskim stijenama (strogi rezervat prirode) idealno je mjesto za razvoj ljetnog i zimskog turizma. Povijest ovog kraja seže u drugu polovicu 15. stoljeća, od kada datiraju prvi pisani dokumenti. Administrativno sjedište je Mrkopalj, u općinu spadaju Sunger, Bukovac Sungerski, Tuk, Begovo Razdolje i Brestova Draga.
Revitalizacijom skijališta Čelimbaša (3 km uređenih staza), uz već postojeće skijalište u Begovom Razdolju, te izgradnjom skijališta Maj i Čičkov vrh (Sunger), nastojimo postati najbolje hrvatsko skijalište. Izgradnja jedinstvenog Hrvatskog biatlonskog centra Zagmajna pridonosi popularizaciji sve prisutnijeg nordijskog skijanja. Hotel „Jastreb“ u Begovom Razdolju, apartmani i sobe, planinarski dom u Tuku daju novi zamah turističkom razvitku kraja.
 
 
 
 
 
U prekrasnoj prirodi Mrkoplja posjetite Apartmane T&M i odmorite dušu i tijelo!
 
Opremljenost apartmana za 4 osobe (50m2): ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, spavaća soba, dnevni boravak, TV, kupaonica s tuš kabinom.

Opremljenost studio apartmana (25m2): ploče za kuhanje, hladnjak, TV, trosjed na razvlačenje, kupaonica s tuš kabinom.
 
Mjesto je idealno za rekreativce, no i za obitelji jer nudi mnoge prilike za istraživanje okolnih zanimljivosti kao i za aktivni odmor: biciklizam, skijanje, sanjkanje. 
 
Ukoliko vas zanima speleologija, možete istražiti Pilarovu ledenicu; jamu dugu oko 150 metara koja je ime dobila po hrvatskom geologu, dr. Đuri Pilaru.
 

Apartmani T&M***

Novi varoš 92,
Mrkopalj, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...