Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Motovun, Villa Borgo*** ili Baka Ljubica***: 2 noćenja s doručkom za dvije osobe za 749 kn!

Uz piće dobrodošlice, degustacije tartufa i popuste na restorane i wellness usluge upoznajte atraktivni istarski biser

  • Super cijena
  • 150 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 11

30.11.2020    2

  • S terase se pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre
  • Posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica
  • Degustacije raznih istarskih delicija

Villa Borgo

Villa Borgo nalazi se na samom vrhu srednjevjekovnog gradića Motovuna okruženog brežuljcima prepunim vinograda i maslinika, starim gradovima te dolinom rijeke Mirne. 

S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica.

Sobe za iznajmljivanje Borgo** nalaze se na samom vrhu Motovuna, tj. u samom centru, 30 metara od gradskih vrata, 50 metara od glavnog gradskog trga. Opremljenost soba: dupli krevet, ventilacija, radio, kupaonica s tušem gdje posjetitelji mogu doživjeti nezaboravne trenutke boravka ispod gradskih zidina među romantičnim uskim ulicama Motovuna.

 

Baka Ljubica*** 

Radi se o novouređenom objektu koji se nalazi samo 5 metara od Ville Borgo, a vodi ga isto osoblje. Sobe su novouređene, klimatizirane i imaju vlastitu kupaonicu!

S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica.

Motovun 

Motovun je gradić u središnjoj Istri i predstavlja najbolje očuvanu srednjovjekovnu istarsku utvrdu sagrađenu na vrhu strmog brežuljka. U prapovijesnim vremenima, ilirska i keltska plemena gradila su svoje utvrde na mjestu današnjeg Motovuna pa od tud i ime - nastalo od riječi Montona - "grad u gori".

Motovun je podignut na brdu 227 metara višem od morske razine u središnjem dijelu doline rijeke Mirne. Ona ovim krajolikom teče na oko 10 metara nadmorske visine. 

U Motovunu se itekako očuvao taj povijesni duh i građevine koje podsjećaju na neka davna i minula vremena, iako se s godinama njihov izgled prilagođavao suvremenim tekovinama.

Sa svojim slikovitim krajolicima i panoramama, Motovun je stasao u glavno uporište identiteta Općine. Geografski položaj Motovuna i neprekidni ratovi kojih je bio dio, zahtijevali su izgradnju obrambenih elemenata te doveli do formiranja tri glavna dijela ovog gradića, međusobno odvojena dijelovima utvrde. 

To je Centar, odnosno stari dio grada na platou na samom vrhu brda, Podgrađe, smješteno upravo ispod visokih zidina na južnoj padini i Predgrađe sagrađeno na istočnom dijelu brda.

Motvun je idealni odabir kao baza za višednevni posjet unutrašnjosti Istre kao i obale koja se nalazi na svega 20 minuta vožnje.

Motovun Vas čeka!

Villa Borgo

Borgo 4,
Motovun, Hrvatska

www.villaborgo.com

Dodatno predlažemo i...