Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mikrodermoabrazija sa čišćenjem i njegom lica ili radiofrekvencijom!

Postignite sjajne rezultate ovim sigurnim i neinvazivnim postupkom u centru zdravlja i ljepote Body Balance

  • Vrijednost380 kn
  • Popust48%
  • Ušteda181 kn
 • 199 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 4

 • Čišćenje lica je nezaobilazna rutina koju treba ponavljati barem jednom mjesečno
 • Uklanja akne, ožiljke, bore, fleke od sunca ili godina, poboljšava elastičnost kože
 • Bezbolno, neinvazivno i  sigurno obnavljanje kože, bez nuspojava
 • Masažom lica se povećava elastičnost i tonus kože i postiže čvršća koža

Čišćenje lica spada u nezaobilaznu rutinu, ako želite da vam lice uvijek izgleda lijepo, svježe i njegovano! Poželjno je i da barem jednom mjesečno napravite temeljitije čišćenje kako bi se uklonila prljavština u porama. 
 
Dijamantna mikrodermoabrazija je siguran i neinvazivan postupak obnove kože kod kojeg se tretira gornji sloj kože i uklanjaju oštećene stanice pomoću finih dijamantnih kristalića. Ovom se metodom uklanja pojačana pigmentacija, koža oštećena aknama, kirurški ožiljci, fine bore te se poboljšava sama struktura kože. Mikrodermoabrazijom se postižu sjajni i vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana.
 
Ampula hijalurona ili kolagena - hijaluronska kiselina ili hijaluron je najbolja za unapređenje kvalitete i tonusa kože i volumena lica. Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak naše međustanične tekućine nalazi se u koži, strukturama oka kao i omotačima zglobova. Molekule hijaluronske kiseline kod svih živih bića su iste. Ta činjenica omogućava da se molekule koje stvaraju insekti koristi za pomlađivanje i poboljšanje izgleda kože kod ljudi, a da pri tome ne izaziva alergijsku reakciju. U mladosti se gubitak kolagena brzo nadomješta, no s godinama postaje sve izraženiji, pa se računa da nakon 25. godine života tijelo prosječno gubi 1,5 posto kolagena godišnje. Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkciju cijelog tijela. Pripravci s kolagenom koriste se s ciljem sprječavanja nastanka bora i općeg pomlađivanja kože.
 
Tijekom masaže lica, vrata i glave pospješuje se dotok krvi, mišići se opuštaju, pa nestaje osjećaj napetosti i zgrčenosti. Misli postaju pozitivne, stvara se osjećaj ugode, a vi postajete koncentriraniji i produktivniji! Osim toga, masažom se povećava elastičnost i tonus kože te postiže izgled čvršće i zdravije kože koja izgleda svježije i mlađe. 
 
Radiofrekvencija je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana! Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Uklonite nesavršenosti, revitalizirajte kožu i istaknite svoju ljepotu  u centru zdravlja i ljepote Body Balance!

Centar zdravlja i ljepote Body Balance

Vukovarska 112,
Split, Hrvatska

www.fb.com/bodybalancesplit

Dodatno predlažemo i...