Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Microneedling - tretman mikroiglicama za sjaj i mladenački izgled kože!

Riječ je o tretmanu koji jedinstvenom, mikroskopskom tehnologijom odmah postiže vidljive rezultate.

  • Vrijednost1,200 kn
  • Popust33%
  • Ušteda401 kn
 • 799 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 5

 • Jedinstvena i patentirana Jean d`Arcel tehnologija micro needling osigurava multifunkcionalan učinak i u svijetu se izvodi svakih 15 sekundi!
 • Tretman vraća elastičnost kože, vraća tonus, poboljšava teksturu kože...

Gubitak volumena jedan je od najizraženijih promjena fizionomije lica u kasnim tridesetim.

Mladolike konture lica poznate kao „trokuk ljepote“ odjednom poprimaju kvadratasti oblik. Kapci se spuštaju, podočnjaci su istaknutiji, a oči upale i tamnija je boja suznog kanala, a pojavljuju se duboke nazolabijalne i marionetske bore. Mi imamo rješenje: Micro needling! Riječ je o tretmanu koji jedinstvenom, mikroskopskom tehnologijom odmah postiže vidljive rezultate. Micro needling već godinama beauty insideri diljem svijeta obožavaju  jer ovaj revolucionarani tretman u samo šezdeset minuta odstranjuje „višak godina“. Filozofija micro needlinga svodi se na tri koraka – prevencija, zaštita i korekcija, a svaki korak prati široka paleta medicinske kozmetike Arcelmed, kozmetičke kuće Jean d`Arcel. 

Jedinstvena i patentirana Jean d`Arcel tehnologija micro needling osigurava multifunkcionalan učinak i u svijetu se izvodi svakih 15 sekundi!
 

Jean d`Arcel-ova linija proizvoda ArcelMed koja se koristi u ovom tretmanu sastoji se  od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombinirani sa prirodnim biljnim ekstraktima, i kao takva, stvorena je za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirana zaustaviti i ispraviti znakove prirodnog starenja  i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoline. Napredna micro needling tehnologija stimulira kožu u obnavljanju i liječenju kože prirodnim i sigurnim putem. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (<5 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena micro needlinga moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Micro needling sustav tako potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži, potičući prirodne procese kože za zacjeljivanjem i proizvodnjom novog kolagena uslijed prodora sitnih iglica.

Jean d`Arcel-ov micro needling specifičan  je zbog svojih patentiranih nastavaka – heksakutnih iglica koje, za razliku od drugih microneedling uređaja i iglica, u kontaktu s kožnom izazivaju manju bol. Klijenti koji su isprobali jean d`Arcel-ov microneedling tretman kao i tretmane drugim uređajima redovito potvrđuju činjenicu da je Jean d`Arcel-ov tretman manje bolan tretman.

Očekivani rezultati:
✓ protiv podbulost lica, „puffy face“ ili „morning face“
✓ briše omržene bore
✓ vraća elastičnost kože
✓ vraća tonus
✓ poboljšava teksturu kože
✓ smanjuje pore
✓ stimulira stanični mehanizam odgovoran za obnovu tkiva
✓ reducira hiperpigmentaciju
✓ protiv rozacea
✓ potiče proizvodnju kolagena
 
Prednosti Jean d`Arcel-ovog tretmana micro needling:
✓ vizualno i vidljivo poboljšanje u nekoliko dana od prvog tretmana
✓ kratko vrijeme iscjeljivanja
✓ bez stalnog oštećenja ili ozljeda
✓ nema modrica (hematoma)
✓ nema infekcije
✓ bez hiperpigmentacija nakon tretmana
✓ ekstremno visoku apsorpciju bilo kojeg aktivnog sastojka tijekom tretmana
✓ gotovo se svi tipovi kože mogu liječiti
✓ zadebljava dermis bez oštećenja
✓ nema oštećenja epidermisa
 
 Vidimo se!
 

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

Kaptol 18,
Zagreb, Hrvatska

www.jean.com.hr

Dodatno predlažemo i...