Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4 tretmana mezoterapije lica - zatezanje opuštene kože, smanjenje i obnova kolagena uz učinak trajanja i do 6. mjeseci!

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože

  • Vrijednost2,400 kn
  • Popust33%
  • Ušteda800 kn
 • 1600 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 7

 • Tretman izvodi liječnik - aktivni sastojak se aplicira u dublje slojeve kože
 • Regeneracija i intenzivna hidratacija kože, poticanje proizvodnje kolagena i zatezanje (lifting) kože
 • Koriste se vrhunski medicinski preparati renomiranog proizvođača K-Surgery i MCCM

Mezoterapija lica 

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože.
 
Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.
 
Ovaj tretman se radi na način da se koža izrazito tankim iglicama bocka da bi se određeni preparat ili koktel preparata poput vitamina, antioksidansa, hijalurona, elastina i nekih kemijski aktivnih tvari unijeli u dublje slojeve kože i na taj način premostilo epidermalnu barijeru. Ta barijera je ''krivac'' što preparati unešeni direktno u dublje slojeve kože brže i bolje djeluju od onih nanesenih površnije ili pak na samu površinu kože (kreme, serumi, maske).
 
Razlika u mezoterapiji koju provodi kozmetičar i liječnik je upravo u dubini na kojoj se aplicira aktivni sastojak. Kozmetičar to radi do maksimalnih 2 mm, dok liječnik smije postići dubinu i do 4 mm.

U Poliklinici LabPlus radimo s renomiranim proizvođačem K-Surgery i MCCM koji nudi paletu proizvoda za kozmetologe i estetsku medicinu. Liječnik u dogovoru s pacijentom napravi plan terapije i odabir odgovarajućeg biorevitalizirajućeg preparata ili koktela preparata, te ako se radi o problematičnoj ili starijoj koži, preporuči i kombinaciju tretmana s kemijskim pilingom, PRP-om ili hijaluronskim filerima.
 
Mezoterapija se preporuča svakoj osobi koja je navršila kasne 20-e jer revitalizira,
hidratizira, osvježava kožu, potiče dermis na proizvodnju elastina i kolagena te određeni preparati čak rade lifting i zatezanje opuštene kože, te izbljeđuju hiperpigmentacije i melazme.
 
Za razliku od filera i botoksa gdje je najčešće dovoljan samo jedan tretman, kod mezoterapije je jako bitno napraviti kuru od 3-4 tretmana svakih 7-10 dana za postizanje konačnog i dugotrajnog efekta. Zamka za pacijente je najčešte vidljiv efekt već i nakon prvog tretmana pa ugodno iznenađeni misle da je to to i ne vrate se nakon tjedan dana. Međutim, efekt nestane za nekih 2 jedna ukoliko se ne uradi cijela kura.

Nakon cijele kure učinak je vidljiv u prosjeku 6 mjeseci, a održavanje je individualno i ovisi o stanju kože i njenoj starosti.

Tretmane nikako ne radimo trudnicama, dojiljama, osobama s autoimunim bolestima, aktivnom infekcijom na mjestu aplikacije ili zaraznim bolestima.
 
Nakon tretmana mogu se pojaviti mali podljevi ili lagano crvenilo koje brzo prolazi, a vrlo rijetko može se pojaviti alergija. Ne preporuča se izlaganje suncu i solariju i teža fizička aktivnost neposredno poslije tretmana.
Mjere opreza su, ukoliko se odlučite za mezoterapiju, svakako da razmislite o stručnosti osobe koja ju provodi, a dakako i o pouzdanosti preparata koji se koriste.
 
Povjerenje poklonite dr. Snježani Komadini, Najdoktorice za 2016., 2017. i
2018. godinu

Poliklinika LabPlus

Prijepoljska 19b,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-labplus.hr

Dodatno predlažemo i...