Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Medicinska ili sportska masaža leđa ili cijelog tijela!

Potpuno se opustite i riješite se bolova uz Centar za fizioterapiju Femur

  • Vrijednost80 kn
  • Popust30%
  • Ušteda24 kn
 • 56 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 30

 • Primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti
 • Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak I zdravlje iz područja fizioterapije nastao iz potrebe da Vam ponudi pravovremeno I cjelovito rješenje u uklanjanju Vaših tegoba

Baziramo se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom.

U Femuru Vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi.
 
Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti. 
 
Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije.
 
Medicinska masaža 
 
Jedna je od najpopularnijih i najučinkovitijih metoda koja je primarno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija poput bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upale mišića i živaca, glavobolje, migrene, istegnuća, stanja nakon operacije ili ozljeda i slično.
 
Najpoznatija je po uspješnom i potpuno prirodnom liječenju išijasa!

Na koji način djeluje medicinska masaža? 
✓ liječi i ublažava bolna stanja
✓ intenzivira cirkulaciju tretiranog područja
✓ opskrbljuje kisikom
✓ ubrzava metabolizam
✓  smanjuje mišićni tonus
 
Intenzitet zahvata prilagođen je bolnom mjestu koje se tretira i potrebno je zaista veliko iskustvo i predanost kako bi se ova tehnika, odnosno masaža, uspješno i učinkovito obavila.
 
Osim što je efikasna u liječenju fizičkih boli i problema, također ostavlja izrazito pozitivne nuspojave kojih se ne trebate pripaziti, a to su bolje raspoloženje, samopouzdanje i smanjenje tjeskobe i depresije!
 
Sportska masaža ima cilj ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora i uobičajeno se primjenjuje sustavno, redovito, jednom ili nekoliko puta na tjedan poslije samog treninga ili natjecanja Masaža je dobrodošla pomoć u oporavku, nikako temelj bez kojeg se ne može. Osim toga, masaže velikih područja tijela imaju i opći relaksacijski učinak, tako da se ne primjenjuju prije natjecanja ili neposredno prije treninga.
 
Ne čekajte! Rezervirajte svoj termin što prije!

 

Centar za fizioterapiju Femur

Starotrnjanska cesta 23,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/femur.fizioterapija/

Dodatno predlažemo i...