Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Masaža od 30 ili 60 minuta!

Aromamasaža, masaža čokoladnim uljem, klasična, anticelulitna, masaža glave ili masaža stopala u studiju Geranij

  • Super cijena
  • 65 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

  • Aromamasaža izvrsno djeluje kod stresa i umora
  • Masaža čokoladnim uljem opušta i podiže raspoloženje
  • Kod klasične masaže postiže se bolja prokrvljenost, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa
  • Birate masažu u trajanju od 30 ili 60 minuta

Usrećite svoje tijelo vrhunskom masažom u studiju Geranij - aromamasažom, masažom čokoladnim uljem ili klasičnom masažom! 

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki psihoemotivni"problemi, mišićni bolovi i dr. 

Masaža čokoladnim uljem potiče lučenje serotonina - hormona sreće, a ujedno i njeguje i revitalizira kožu. Ovaj tip masaže se posebno preporučuje osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Mirisi čokolade koji se šire prostorijom za vrijeme tretmana, preplavit će vas jednim ugodnim osjećajem i odmah ćete biti boljeg raspoloženja. 

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava. 

Vidimo se u studiju Geranij!

Studio Geranij

Miramarska 34,
Zagreb, Hrvatska

www.masaza.hr

Dodatno predlažemo i...