Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Manikura i OPI trajni lak!

Lijepi i uredni nokti odraz su zdravog načina života

  • Super cijena
  • 99 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 7

  • Trajni lak u boji po izboru
  • Vrhunska kvaliteta i profesionalno osoblje

Najljepši ukras ruku nisu satovi i pripadajući nakit već lijepi i njegovani nokti

Mnoge žene misle da je nanošenje laka dovoljno kako bi ruke i nokti zablistali. Nije. Jednako kao i ostatak tijela, nokti zahtijevaju njegu, brigu i posvećenost.

Čvrsti prekrasni nokti san su svake žene - san koji postaje stvarnost sa OPI kolekcijom lakova za njegu noktiju. Lijepi i njegovani nokti zahtjevaju više od lakova u boji. Njega noktiju uz pomoć različitih prizvoda biraju se i lakiraju individualno što ovisi o kvaliteti i stanju prirodnih noktiju.

Zdravlje noktiju odražava se na njihovom izgledu pa tako ispucali, izlistani i slabi nokti alarmiraju nas o nedostatku hranjivih tvari potrebnih za zdrav izgled i čvrstoću, kao i nedovoljnoj ili pogrešnoj brizi o noktima. Stoga, ukoliko imate sličnih problema, svakako obratite pažnju na to što unosite u organizam, a što mu uskraćujete. Kako bi vam nokti bili zdravi i estetski privlačni, povećajte unos kalcija te kroz prehranu uzimajte dovoljno proteina i minerala koji izgrađuju nokte: sumpor, željezo, silicij, cink, esencijalne masne kiseline i vitamine: D, A i E. 
 
Nokti su danas tako važan modni detalj da ih trebate urediti što prije i učiniti ih prekrasnima u skladu s trendovima! 
 
Trajni lak poznat i kao soak off gel se savršeno može koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran gel ili akril. To je najtraženija je tehnika ukrašavanja noktiju. U usporedbi s klasičnim lakom ima brojne prednosti. 
 
 

Sun & Beauty, studio za sunčanje

Tratinska 38 (ulaz iz ulice Huga Badalića),
Zagreb, Hrvatska

www.sunandbeauty.hr

Dodatno predlažemo i...