Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Magic Well Prečko - 2 mjeseca kružnog treninga za žene s uključenom upisninom za samo 340 kn!

2 mjeseca neograničenog vježbanja uz mogućnost neograničenog korištenja dodatnih grupnih programa: korektivna gimnastika, zumba i yoga

  • Vrijednost570 kn
  • Popust40%
  • Ušteda230 kn
 • 340 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 42

 • Namijenjen isključivo ženama svih starosnih dobi
 • Aktivira sve najvažnije grupe mišića u vrlo kratkom periodu
 • Analiza figure, mjerenje masnoće u tijelu
 • Na treninge dolazite kada želite i koliko želite

Programi treninga koncipirani su za žene svih starosnih dobi koje uz malo napora žele postici vidljive rezultate.

Magic Well trening je uspješan jer nudi potpuni kardio trening i trening snage u samo 30 minuta, i za to vrijeme možete potrošiti cak i do 500 kalorija. Trening se odvija na jednostavnim hidraulicnim spravama, tako da se ne morate muciti s premještanjem utega. Sprave su prilagodene ženskom tijelu, blage su za zglobove i nema opasnosti od povreda.

Takoder, zabavan je i brz, a kombinacijom vježbi snage i kardio vježbi štiti mišice, ubrzava metabolizam i sagorijeva masti.

Sprave, osim što su lagane za rukovanje, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoce u tijelu, definiraju muskulaturu i doprinose ka stabilizaciji kralježnice i zglobova.

Pristup svim clanicama je individualan što znaci da se vaši treninzi i napredak konstantno prate pod budnim okom strucnih trenerica. Po potrebi trenerice ce vam pokazati dodatne vježbe, uputiti vas na pravilan plan prehrane, a svakih 30 dana ukljuceno je i mjerenje (centimetri, kilogrami i postotak potkožnog masnog tkiva).

Magic Well 

Magic Well d.o.o. u Hrvatskoj osnovan je 2007. godine jer se bilo  mišljenja da na hrvatskom tržištu, iako je potražnja velika, nedostaje fokusiranost i profesionalnost u podrucju fitnessa cija su ciljna grupa žene. Odlucilo se otvoriti klubove koji ce se u potpunosti usredotociti na potrebe žena. Sprave moraju biti bez utega i jednostavne za korištenje. Prvi studio za fitnes otvoren je u Karlovcu s ciljem testiranja tržišta i prilagodbe koncepta.
Pod imenom Magic Well djeluje diljem Hrvatske i Slovenije 20 studija za fitnes iskljucivo namijenjenih ženama. Lijecnici i strucne osobe preporucuju Magic Well na osnovu jedinstvene kombinacije pokreta i motivacije prisutne u klubovima.

Dodatni programi 

Zumba

Zumba je oblik plesnog fitnessa u kojem cete se pošteno oznojiti uživajuci u plesanju na najpopularnije latinsko-americke ritmove cumbie, merenguea, bachate, salse, reggaetona, sambe, cha cha. Jedinstvena kombinacija plesa i vježbe, napravljena tako da Fitness ucini uzbudljivim i zabavnim iskustvom.
Cilj zumbe jest držati vas u zdravlju i kondiciji, kao i oblikovati vaše tijelo u lijepu formu a sve se to radi uz ples i veselo druženje. U program zumbe mogu se ukljuciti svi i nema gornje dobne granice. Trenerica zumbe je Petra, puna pozitivne energije koju cete moci osjetiti za vrijeme treninga i koja vas motivira da odradimo cijeli trening do kraja :) 

Yoga

Yoga osnažuje i procišcava tijelo, pomaže u ostvarivanju kontakta sa sobom, umirivanjem uma, mijenja energetsko stanje praktikanta i pomaže mu razviti pozitivan stav prema sebi i životu opcenito.

Trenerica odnosno voditeljica Ljerka je dugogodišnja praktikantica yoge i istinska zaljubljenica u yogu. Bavila se odbojkom i plesom te igrala tenis, rolala, planinarila itd., ali yoga je uvijek bila tu. Završava Divya yoga school TT200, te radi kao ucitelj yoge. Redovito pohada radionice i retreate dharma yoge, a ponekad i ashtanga yoge.
Vodeni satovi su inspirirani dharma yogom na kojima se kombinira pokret i dah te fokus.

Korektivna gimnastika

Korektivna gimnastika je grupni trening statickog tipa. Naglasak ovog tipa treninga je na jacanju i istezanju postularne muskulature (trbušni i ledni mišici). 
U treningu se koriste rekviziti kao što su pilates lopte, bucice, elasticne trake i štapovi. Trening korektivnog i preventivnog karaktera namijenjen je ne samo osobama koje imaju ogranicenja pri vježbanju, vec isto tako i osobama koje žele svoje zdravlje ocuvati na visokoj razini. 

Magic Well Prečko

Paljetkova 16,
Zagreb, Hrvatska

www.magicwell.info

Dodatno predlažemo i...