Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Jesenska HIT akcija - maderoterapija lica ili tijela!

Izaberite tretman za sebe, nahranite kožu nakon ljeta i potpuno se opustite

  • Vrijednost600 kn
  • Popust59%
  • Ušteda355 kn
 • 245 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 3

 • Najučinkovitiji način uklanjanja celulita
 • Kompletna detoksikacija organizma i izbacivanje toksina iz tijela
 • Tehnika manualne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne stanice, jača i revitalizira ih, zateže i podmlađuje

Maderoterapija

Masaža drvenim valjcima je  tehnika manualne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne stanice, jača i revitalizira ih, zateže i podmlađjuje..

Maderoterapiju lica - masaža drvenim valjcima pomaže da  koža postane zategnuta, elastična i glatka, eliminiraju se otoci i otečenost lica , rješava se problem  podbradka. Izuzetan efekt se postiže zbog  izbacivanje toksina, poboljšanja ishrane kožnog tkiva i prije svega oslobađanja  od suvišne tekučine.

Maderoterapija tijela - primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam - višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit. Osim što je ovo odlična metoda redukcije celulita izvrsni rezultati su se pokazali kod problema teških, umornih i otečenih nogu i u tom smislu ova terapija donosi pravo olakšanje.

Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih su poboljšanja vidljiva već nakon jednog ili dvaju tretmana.

Vidimo se!

Centar zdravlja i ljepote Mia

Šibenska 27,
Split, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...