Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Maderoterapija i kavitacija! Idealna kombinacija!

Osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava se rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuju toksini i višak vode, zateže se koža i učinkovito uklanja celulit

  • Vrijednost2,000 kn
  • Popust55%
  • Ušteda1101 kn
 • 899 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Kavitacija je nekirurška liposukcija
 • Svakim tretmanom gubite centimetre
 • Maderoterapija ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode
 • Zateže kožu i vidljivo uklanja celulit

Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima koja je sve popularnija i u Hrvatskoj!

Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

Osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i probavnom traktu. Masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Kavitacija brzo, sigurno i učinkovito oblikuje tijelo, razbijanjem masnih naslaga i celulita, metodom nisko frekventnih ultrazvučnih valova. Poznata je i kao nekirurška liposukcija. U većini slučajeva se opseg tretiranog dijela tijela smanji od 2 do 6 cm već nakon prve terapije. Svakom sljedećom terapijom može se riješiti još nekoliko dodatnih centimetra. Rezultati su varijabilni od slučaja do slučaja ovisno o građi tkiva, dijelu tijela, starosti, metabolizmu, pojedinim lijekovima i hormonskim promjenama.

Glitter&Glam vas čeka!

Glitter&Glam

Ulica Vjekoslava Heinzela 3,
Zagreb, Hrvatska

www.glitter-glam.com.hr

Dodatno predlažemo i...