Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Luksuzna kutija za satove i nakit - idealan poklon za svakoga!

Ova elegantna i vrlo kvalitetna kutija učinkovito će štititi vaše satove baršunastom unutrašnjošću, a možete s ponosom postaviti u bilo koji dio stana ili ureda

  • Vrijednost330 kn
  • Popust40%
  • Ušteda132 kn
 • 198 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Idealan poklon i za žene i za muškarce
 • Interijer presvučen baršunastom tkaninom
 • Mjere kutije 25x20x8 cm
 • Dostava za cijelo područje Hrvatske uključena je u cijenu

Luksuzna kutija za satove i nakit

Kutija ima 10 odjeljaka s pomičnim jastučićima koji se mogu postaviti pod kutom ili potpuno ukloniti, tako da se onda kutija može koristiti za pohranjivanje drugog nakita. 

Unutrašnjost je obložena mekim, baršunastim materijalom koji štiti nakit od ogrebotina. Traka podupire poklopac. Estetski zatvarač zasuna. Kutija ima akrilno staklo, tako da možete vidjeti što je trenutno u kutiji.

Kutija za nakit i satove je vrlo koristan predmet za posjedovati jer omogućuje dami ili gospodinu izložiti cijelu svoju zbirku nakita i satova, dok naravno, osoba može nositi samo jedan sat na ručnom zglobu. Ostali nakit, u tom trenutku, mora biti negdje pospremljen. Kutije za nakit obično budu negdje sa strane; u spavaćoj sobi, ormaru, kupaonici  ili drugim privatnim prostorijama. Ali su, ovako elegantne, savršeno prihvatljive u dnevnoj sobi, radnoj sobi, predsoblju pa i u uredu. Kutija za nakit  i satove obavlja dvije osnovne funkcije: ona organizira, ali i čuva vaš nakit i satove. Idealna je jer štiti vaše satove kada ih ne koristite na elegantan i lijep način. Ona štite vaše satove od elemenata kao što su prašina, vlaga, vlaga, kukci i slično, kada se ne koriste. Također su zaštićeni od udaraca i ogrebotina, tako da i možete slučajno ispustiti kutiju bez straha. Imat ćete elegantno mjesto za pohranjivanje satova za svaku prigodu. 


Značajke:

Klasični dizajn: Konstrukcija od punog drveta. Izrađena je od vrhunske PU kože i elegantnih kontrastnih šavova. Ona će učinkovito štititi vaše satove baršunastom unutrašnjošću, a istovremeno je elegantna i vrlo kvalitetna.

Kapacitet pohrane: Ova faux kožna ljepota drži do 10 satova. Svaki jastuk drži mali ili veliki sat uredno na mjestu. Postoji mnogo prostora između poklopca i jastuka za smještaj svih veličina

Višestruki odjeljci: višestruki jastučići obloženi odjeljcima koji štite vaš sat ili nakit od ogrebotina dok je u kutiji. Također će štititi vaš sat u slučaju eventualno pada ili udarca. Jastuci se mogu ukloniti kako bi se napravilo mjesta za druge dodatke, kao što su spremanje manžeta, naušnica, narukvica i drugih komada nakita

Metalna kopča: Poklopac ima pričvršćenu metalnu kopču koja spriječava otvaranje kutije. Jednostavno se otvara i zatvara jednom rukom za najprikladniju uporabu.

Prekrasan prikaz: Na vrhu komode kutija za sat sa staklenim poklopcem je zapravo ukras sam za sebe, želite li zadiviti goste kada dođu. Sa svojim velikim staklenim prozorom kako bi vaši satovi i nakit bili slobodni od prašine i urednih jastuka, ova kutija će vašim satovima dati prezentaciju koju zaslužuju. Idealno za osobnu uporabu i maloprodajne displej zaslone.

Traka za podupiranje: Sa strane poklopca je svilena traka koja spriječava poklopac da se otvori do kraja, nego omogućava da stoji u najboljem, uspravnom položaju.

Održavanje kutije za satove i nakit: Ispraznite kućište i čistite s mekšom četkom da očistite sva područja. Zatim obrišite sva područja čistom krpom.
 

Savršen poklon za dragu osobu!

 

T. H. Morgan

Bračka 138a,
Osijek, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...