Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Lovran, Villa Eugenia****: 3 dana za dvoje za 799 kn!

Uživajte u ovoj villi izgrađenoj je 1910 g. u secesijskom stilu, koja je 2003 g. u potpunosti preuređena prema najvišim standardima

  • Super cijena
  • 160 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 14

31.10.2020    2

  • Samo 50 m od plaže i 12 km dugog šetališta lungo mare
  • Nalazi se u središtu srednjovjekovnog Lovrana, na Opatijskoj rivijeri

Villa Eugenia izgrađena je 1910 g. u secesijskom stilu, za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije. 2003 g. villa Eugenia u potpunosti je preuređena, prema najvišim standardima modernog aktivnog odmora. 

Do recepcije vode dva ulaza, prednji kroz mediteranski vrt te, stražnji s parkirališta, na kojem gost ostavlja svoje vozilo. Parkiralište zadovoljava puni kapacitet ville s 15 parkirnih mjesta. Na recepciji se nalaze kamere koje 24 sata nadziru oba ulaza, kao i parking zonu.
 
 
Malo podalje nalazi se multimedijalna konferencijska dvorana, koja će svojom najsuvremenijom opremom pružiti novu dimenziju svakoj poslovnoj komunikaciji.
 
Na prvom i drugom katu te u potkrovlju ville na raspolaganju je 15 komfornih soba. Na svakom katu nalazi se po 5 soba. Svaka soba ville Eugenie opremljena je prema najvišim standardima modernog aktivnog odmora. U sobe se ulazi s karticom uz pomoć koje se nakon ulaska aktiviraju svi uređaji u sobi kao što su rasvjeta, TV, satelitska TV, Pay TV, automatska regulacija temperature sobe ili električni podizači zavjesa. Svaka soba ima Internet priključak, minibar i sef, kao i 24-satni room service. Prosječna kvadratura sobe je cca 30 m2. Na prvom i drugom katu svaka soba ima balkon ili terasu  s predivnim pogledom na Kvarner, dok su u potkrovlju krovne kućice s kojih se, također, pruža atraktivan pogled na Kvarnerski zaljev.
 
 
U prizemlju ville nalazi se magični ambijent zimskog vrta-kavane hotela, billiard salon, kuhinje, a u neposrednoj blizini i prostorija za odmor i relaksaciju i sauna. Hotelski restoran nudi uslugu toplo-hladnog buffet doručka.
 
Lovran - pitoreskni primorski gradić, duge i bogate povijesti, smješten podno obronaka Učke na obali Kvarnerskoga zaljeva.Izuzetna geografska pozicija između mora i planina pruža Lovranu specifičnu, blagu klimu sa mnoštvom sunčanih dana u godini, blagih zima i ugodnih ljeta. Sam naziv Lovran, mjesto je dobilo po lovoru (Laurus nobilis) koji ovdje u izobilju raste kao i mnoge druge mediteranske kulture.

Villa Eugenia****

Šetalište Maršala Tita 34,
Lovran, Hrvatska

www.villa-eugenia.com

Dodatno predlažemo i...