Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ljetni kamp za djecu - potaknite dijete na kreativan i avanturistički boravak u čarobnoj prirodi parka Maksimir!

Ako tražite nešto drugačije što će vaše dijete maknuti iz zatvorenog prostora, dalje od ekrana, mobitela i tableta, onda je ELF ljetni šumski kamp idealno mjesto za vašu djecu!

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust23%
  • Ušteda350 kn
 • 1150 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Termini kampa: 19.-23.08. i 26.-30.08. od 08-16 sati
 • 5-dnevni kamp namijenjen je djeci od 6 do 12 godina uz prisutnost stručnog vodstva s animatorskim i pedagoškim iskustvom
 • Uračunati doručak, ručak i užina, ulaznice za ZOO i svi materijali

Ako tražite nešto drugačije što će vaše dijete maknuti iz zatvorenog prostora, dalje od ekrana, mobitela i tableta, onda je ELF ljetni šumski kamp idealno mjesto za vas!

Zamislite samo čarobnu prirodu, koja se u tren pretvara u avanturistički park u kojem svakodnevno savladavamo nove poučno-zabavne izazove. Eksperimentiramo kroz igru i zabavu, ali i kreativno upošljavamo naše ručice i glavice.

A što ćemo raditi? Pa tko je vidio kamp bez kampiranja i podizanja vlastite utvrde u kojoj ćemo potražiti zaklon od sunca, ali i u „uroniti“ u svijet napetih i super zabavnih priča. 
No, zašto se zadržati na tome, kada iz našeg zaklona za tren oka možemo „skoknuti“ do dalekog nam Svemira. Kako? Pa kroz dizajniranje i lansiranje vlastite rakete, pomoću raznih materijala koje ionako viđamo svaki dan. Jedina je razlika što ćemo im sada udahnuti jednu sasvim novu ulogu kroz spomenutu svemirski zabavnu priču, koja će nas između ostaloga naučiti i ponešto o recikliranju. Ne vjerujete? Povjerovat ćete kada se sa „svemirskog“ putovanja vratimo sa samo našim djelićem Svemira. Prišapnut ćemo samo da sobica vaših limača nikada više neće trebati biti mračna, jer moći će je osvjetljavati jedno posebno zviježđe koje će vaše dijete uvijek podsjećati na našu posebnu eko avanturu tijekom ljetnih praznika.
 
A kako bi se uz nova korisna znanja vratili i s novo stečenim vještinama, ozbiljno ćemo se baciti na vježbanje motoričkih sposobnosti. No, opet na naš način! Jeste li ikada zaigrali paintball bez boje, tragali za blagom svladavajući pecanje, kojim ćete umjesto riba loviti skrivene tragove pomoću nevidljive magnetske sile? Ili ste sudjelovali u napetoj potrazi za skrivenim tajnim tragom, koji se skriva u blizini vulkana koje tek što nije eruptirao? Ako niste, vrijeme je da svratite u našu šumsku zabavno-poučnu kamp pustolovinu kojom ćemo osim u daleka svemirska prostranstva „zaviriti“ i u čudesni mikroskopski svijet koji ne možemo vidjeti golim okom!
 
Filozofija šumskog ljetnog kampa za djecu je povratak prirodi i povezivanje s njom. A cilj je omogućiti djeci stjecanje novih znanja i vještina na zabavan način, kroz igru i uživanje u prirodi i okolišu. Na taj način potičemo njihovu bezgraničnu maštu, kreativnost i istraživački duh.
Šumski dječji ljetni kamp je ekološko-znanstveno-umjetničkog karaktera, a sastoji se od niza interaktivnih edukativnih radionica i aktivnosti u prirodi koje proširuju opću percepciju i znanja te razvijaju motoričke, socijalne i kognitivne sposobnosti polaznika. Elf ljetni šumski kamp za djecu je kao stvoren za kvalitetnu uživanciju pod krošnjama najljepšeg parka u gradu.
 
Kamp je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a program se provodi kroz petodnevni boravak u zagrebačkom parku Maksimir, u terminima od 19.-23.08. i 26.-30.08.2019, svaki dan od 8 do 16 sati.
Uključeni su doručak, ručak i užina (domaća i sezonska hrana iz lokalnih OPG-ova), kao i svi materijali potrebni za izvođenje aktivnosti i radionica, uz prisutnost stručnog vodstva s animatorskim i pedagoškim iskustvom te ulaznice za ZOO vrt i osiguranje od nezgode.
 
Program Elf ljetnog šumskog kampa za djecu izvodi se prema autorskom programu SmArt Ideas Laba. Voditeljica kampa je doktorica znanosti, profesorica i autorica raznih poučno-zabavnih programa Ivana Lončarek.
 
Broj mjesta je ograničen i prijave se zaprimaju do popunjenja grupe malih pustolova i šumskih istraživača! Stoga se oboružajte znatiželjom i prijavite se što prije!
 

PaPRika promocija

Sv. Mateja 117,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/ekolimachfest/

Dodatno predlažemo i...