Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Laserska epilacija diodnim laserom u 3 dolaska!

Potpuno nova tehnologija u Laser centru TRINITY 99% bez boli – 100% sigurno – maksimalno učinkovito

  • Super cijena
  • 559 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 5

  • Uklanjanje dlačica laserom
  • Bezbolno i efikasno

Novo u Laser centru TRINITY!

Tretmani laserske epilacije od sada sa diodnim laserom!

Svi laseri rade na istom principu, tj koriste svjetlosnu energiju, ali nemaju svi laseri iste karakteristike, istu valnu dužinu, frekvenciju, snagu i brzinu. Zbog toga neki laseri daju slabije rezlutate, jer snop svjetlosti prodire plitko i ne uništava dublje korijene dlačica.

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni za razliku od IPL i E-light tehnologija. Kod diodnih lasera je snop svjetlosti veoma snažan i prodire dublje. Zato diodnim laserom rezultati epilacije budu bolji i trajni u odnosu na IPL, a trajno se rješava i problem uraslih dlaka.

Nisu ni svi diodni laseri isti. Kod diodnog lasera novije generacije se podešavanjem takta tj. frekvencije svjetlosnog impulsa može drastično ubrzati trajanje tretmana velikih regija (npr. cijele noge se urade za pola sata). Primjenjuje SHR metodu, koja je i do 5 puta brža od klasičnog načina rada drugih lasera i klasičnih IPL. Stari diodni laseri rade na brzini od 2Hz a tretmani su bili spori i bolni, dok novi diodni laser ima brzinu 10Hz i gotovo bezbolne tretmane!

Energija prodire duboko u kožu sa visokom prosječnom snagom, niskom gustoćom protoka i brzom stopom ponavljanja, što podiže kvalitetu rezultata epilacije. Jedinstvena pulsna struktura sadrži posebne impulse. Kratki pulsevi sigurno zagrijavaju tkivo a dugački pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodjela i efikasniji protok energije.

Također, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svjetle dlake. 

Tretman diodnim laserom se može provoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan. 

Prije tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem večer pred tretman, a bar 3 tjedna dlačice ne čupati iz korijena.

Riješite se nepoželjnih dlačica! Vidimo se u Laser centru Trinity!

Laser centar TRINITY

Petra Berislavića 16/I,
Zagreb, Hrvatska

alexawwa.wix.com/trinity

Dodatno predlažemo i...