Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Laminacija obrva, oblikovanje koncem i bojanje!

Zahvaljujući laminaciji obrve izgledaju puno ljepše, urednije i gušće

  • Vrijednost320 kn
  • Popust62%
  • Ušteda199 kn
 • 121 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 7

 • Zahvaljujući laminaciji obrve izgledaju puno ljepše, urednije i gušće
 • Tretman je potpuno bezbolan

Pravilno oblikovane i iscrtane obrve imaju moć u potpunosti transformirati lice i zato svaka žena težim lijepim i njegovanim obrvama.

 
Laminacija obrva odlična je za žene svih dobnih skupina, a posebno starije žene koje se suočavaju s problemom rijetkih obrva, žene s jako rijetkim obrvama ili one svijetle kose koje najčešće imaju gotovo nevidljive obrve. Beauty stručnjaci tvrde kako ćete se, jednom kada probate ovaj tretman, zauvijek zaljubiti u njega.
 
Zahvaljujući laminaciji obrve izgledaju puno ljepše, urednije i gušće, a ovaj se tretman dlačica koristi posebnom tehnologijom. Postupak je gotovo identičan s već poznatim postupkom laminiranja kose, no za to se, naravno, koriste i druge tvari.
 
Ovaj potpuno bezbolni tretman funkcionira tako da se na obrve nanosi poseban sastav, zbog kojeg dlačice postaju zdravije, a izgledaju lijepo, njegovano, imaju pravilan oblik. Proces laminiranja sastoji se od tri faze. U početnoj fazi uklanjaju se nepravilnosti te se na dlačice nanosi keratin koji ih ispunjava i na taj način obnavlja - postaju elastične, glatke i sjajne.
 
U drugoj fazi cilj je postići bolju pigmentaciju obrva. Ako su obrve oštećene i prorijeđene, počinju gubiti svoju izvornu boju, stoga se u ovoj fazi tretmana nanosi pigment (boja) direktno na vlas.
 
U trećoj i završnoj fazi obrve se štite uz pomoć posebnih keratina koji tvore vrlo tanak film i štite dlačice od vanjskih utjecaja te na taj način povoljno utječu na rast kose. Osim što će obrve djelovati urednije i sjajnije, prozirni film učinit će obrve vizualno debljima.

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

goo.gl/hBNXWz

Dodatno predlažemo i...