Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Josipdol, Kuća Tržan: 3 dana i 2 noćenja za do 5 osoba za 700 kn!

Priuštite si mir kakav ste oduvijek željeli u trodnevnom boravku u prirodi

  • Super cijena
  • 140 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 8

15.12.2020    2-5

  • Idealna lokacija za proslave rođendana i obiteljska okupljanja
  • Posjetite prirodne znamenitosti u blizini Kuće Tržan:  izvore, kanjone, jezera i špilje, kuću bajki Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu...

Ako želite mir i tišinu izabrali ste idealno mjesto.

Kuća Tržan smještena je na 700 metara nadmorske visine, te je idealna lokacija za proslave momačkih, djevojačkih večera, rođendana i obiteljskih okupljanja.  

Vikendica Tržan nalazi se u Josipdolu, na 42 km od Plitvičkih jezera i dopušta boravak kućnih ljubimaca. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta.

Vikendica Tržan uključuje i opremu za roštilj. Moguće je organizirati uslugu dostave namirnica. Trgovina prehrambenih proizvoda i kafić smješteni su u krugu od 1 km, a najbliži restoran udaljen je oko 5 km.

U objektu se mogu besplatno posuditi i unajmiti bicikli, a područje je popularno među skijašima. U okolici je moguće uživati u brojnim aktivnostima poput vožnje bicikla i planinarenja. Postaja lokalnih autobusa nalazi se na 1 km, a željeznička postaja na 5 km od objekta. Do zračne luke Rijeka ima 54 km od vikendice Tržan. 

Planinska kuća Tržan ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak s kaminom, kuhinju, kupaonica i prostranu vanjsku terasu s roštiljom - peka, kotlić, drva osigurana. Gostima je na raspolaganju TV i DVD uređaj, radio. Grijanje u objektu je na drva koja su osigurana. Na brijegu iznad kuće nalaze se ruševine modruške tvrđave Tržan-grada. 

Dok boravite u planinskoj kući Tržan posjetite Nacionalni park Plitvice koji je udaljen 50 km, toplice Lešće koje su udaljene 30 km ili obližnje prirodne znamenitosti poput izvora, kanjona, jezera i špilja, Ivaninu kuću bajki u Ogulinu te jezero Sabljaci koje je bogato slatkovodnom ribom ( možemo organizirati i ribolov) igranje tenisa .

Također Vam možemo osigurati kupnju eko proizvoda (proizvodi od med, sira te proizvodi od kupina). Udaljnost veći gradova Rijeke i Zagreba je 100 km ili 1 sat vožnje. Udaljenost o mora je 80 km ( Novi Vinodolski, Selce). Objekt je udaljen od izlaza s auto ceste A1 Zagreb –Split ( izlaz Ogulin) 10 km. 

Vidimo se u Josipdolu!

Kuća Tržan

Modruš 10,
Josipdol, Hrvatska

fb.com/odmor.Trzan

Dodatno predlažemo i...