Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 5 kranio-sakralnih terapija! Izvrsna protiv migrena, bolova u kralježnici i raznih drugih tegoba!

Riječ je metodi nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust47%
  • Ušteda701 kn
 • 799 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Nježnim pritiskom na kosti kralježnice i lubanje dovodi se živčani sustav u harmoniju i oslobađaju se neprocesuirane emocije
 • Najučinkovitijom se pokazala kod migrena, nesanica, bolova u vratu i kralježnici, astme, tegoba u radu mokraćnog sustava, kod teškoća u motoričkim funkcijama te stresa, a može biti i dio terapije kod epilepsije ili multiple skleroze

Mix media studio Mr Anderson & Centar ljepote Trinity

U Zagrebu se nedavno otvorio kreativan kolaboracijski studio koji nudi mnogo zanimljivog sadržaja. Mi smo tim od troje koji ima sve što vam je potrebno za podizanje kvalitete života na različite načine.

Ako ste umorni od posla i želite se opustiti, imamo za vas više vrsta masaža koje će pomoći vašem tijelu da se regenerira i predahne od stresnih situacija.

Nudimo vam: medicinsku masažu s trigger točkama, bodywork (antistres opuštajuću masažu), ručnu limfnu drenažu (tehniku posvećenu izbacivanju viška tekućine i toksina iz tijela), kranio-sakralnu tehniku (nježnu tehniku koja manipulira leđnom moždinom i otpušta zategnute fascije u predjelu lubanje i duž kralježnice), refleksoterapiju (specijalnu tehniku koja se radi na stopalima u svrhu energiziranja svih meridijana) te usluge manikure, pedikure i depilacije (vosak, sugaring i IPL)


Osjećate li se fizički slabo tijekom dana ili u određenom periodu u danu? Želite se ponovno osjećati fit? Budite li se ukočeni?

Vjerojatno vam je potrebno više kretanja jer smo mi bića stvorena za kretanje. Uz današanji sedentarni način života zanemarujemo svoje osnovne potebe. Vježbanje, istezanje, jačanje stabilizacijskih mišića, učenje pravilnih obrazaca kretanja, popravak posture, svjesno disanje i još mnogo toga je ugrađeno u naš rekreacijski program koji svoje temelje ima u yogi i pilatesu, ali i poštivanju tijela pojedinca. Treninzi mogu biti grupni ili individualni – ovisno o vašim željama.

Zašto odabrati baš nas?

Za vrlo povoljnu cijenu dobivate vrhunsku uslugu napravljenu sa žarom jer je uspjeh naša glavna motivacijska vodilja. Uvijek vas čekaju topli čaj, keksići, ugodna atmosfera i lijepi trenuci uz vedar trojac koji vas dočekuje s veseljem.

Mi smo mladi studio s iskusnim ljudima. Dugogodišnji rad sa strancima kvalitetnu uslugu i diskreciju. Ozbiljno pristupamo svojem radu i profesionalno se odnosimo prema svim našim klijentima. Svi članovi tima govore engleski. U moru reklama i ponuda mi se ističemo entuzijazmom kojim zaista živimo za naš studio te se nadamo se da ćete prepoznati naš potencijal i dati nam priliku za bolje upoznavanje.

 

U ovoj ponudi nudimo vam

Paket od čak 5 Kranio-sakralnih terapija

Riječ je metodi nježnog pritiska na kosti kralježnice i lubanje s ciljem dovođenja živčanog sustava u harmoniju i oslobađanje neprocesuiranih emocija. 

Kosti lubanje mogu se pomicati

Laganim i nježnim pritiscima manipulira se kraniospinalna tekućina (likvor), koja može biti stiješnjena u lubanji i kralježnici zbog trauma izazvanih padom, prometnom nesrećom ili zbog opće živčane napetosti. Ovom se terapijom suženja živčanih prolaza mogu ublažiti, protok likvora se može poboljšati, a koštane se strukture spontano mogu dovesti u pravilan položaj. Dr. John Upledger, koji je utemeljitelj ove metode, primijetio je lagane pokrete moždanih membrana i nazvao ih kranio-sakralnim disanjem ili kranio-sakralnim ritmom koji je nazavisan od ritma disanja ili srčanog ritma. Kranio-sakralna terapija temelji se na premisi da su kosti lubanje pomićne, što je suprotno važećim vjerovanjima u anatomiji. Mini ili mikro pomaci (preklapanje) šavova na lubanji mogu uzrokovati niz problema, od motoričkih do emocionalnih (zadržavanje emocija). 

Ova je terapija dobila ime po kostima koje zajedno s kralješcima okružuju živce, dakle kostima lubanje (lat. cranium) i sakruma – zdjelični dio kralježnice koji tvori pet sraslih kralješaka (lat. sacrum). Mozak i koštana srž prekriveni su zaštitnim membranama koje stvaraju jedinstvenu ovojnicu kojom protječe cerebrospinalna tekućina, koja se proizvodi i reapsorbira u lubanji. Ona stvara ritam koji se širi cijelim tijelom poput vala od lubanje kroz kralježnicu do perifernih dijelova tijela. Kranio-sakralni ritam je dio cirkadijalnog ritma (biološki ritam za razdoblje od otprilike 24 sata) i kada nije u balansu, polako ali sigurno utječe na ostale funkcije organizma. 

I psihološki i emocionalni aspekt problema

Krenuvši od činjenice da mozak i koštana srž reguliraju pokrete i tjelesne funkcije, probavu, disanje, kardiovaskularni sustav, ritam sna i budnosti, sekreciju hormona i sl., terapeuti ove metode svojom manipulacijom tkiva utjeću na opće psihofizičko zdravlje. Terapeuti tijekom edukacije razvijaju osjetljivost dodira kako bi mogli osjetiti minimalne pomake u ovom sustavu jer mali, jedva zamjetni signali izražavaju ono što se događa u unutarnjim motorima organizma.

Svaka životna situacija djeluje na kranio-sakralni ritam stvarajući u njemu asimetrije, restrikcije i promjene. Zato se ne obrađuje samo koštani sustav već i na psihološki i emotivni aspekt problema. 

Posebno se radi na otpuštanju dijafragmi (prsna, zdjelična) na način da se manipulira fascijom. Fascija je prije svega ovojnica, kompleks membrane vezivnog tkiva koje čine trodimenzionalnu mrežu u našem tijelu. Ona se proteže i obmotava čitavo tijelo, mišiće, kosti, zglobove, živce, organe i sustave organa, i na taj način čini jedinstvenu cjelinu. Fascija reagira na fizičke podražaje kao što su razne ozljede, ali i na negativne misli, emocije, stresove. Sve te informacije ona registrira i pamti u svom tkivu (kolagenu) u vidu skupljanja. Ovom se terapijom oslobađa sve ono nakupljeno u fasciji, mnogi doslovno lakše dišu već nakon nekoliko tretmana i osjećaju se bolje. 

Dr. Upledger je rekao da svatko od nas ima unutarnjeg liječnika u sebi i da je svrha terapeuta kranio-sakralne terapije probuditi tog liječnika u vama i osloboditit put do ozdravljenja.

Kome je namijenjen ovaj pristup liječenja?

Ovi tretmani se preporučuju pacijentima koji zbog kronične boli koriste puno lijekova, kod boli u leđima, vratu, zdjelici, kod glavobolja, kroničnog umora, anksioznih i depresivnih stanja, poboljšava pravilnog držanje tijela (kifoze i skolioze ) i poboljšava rad svih unutarnjih organa. Iako ova terapija može djelovati na cijeli niz poremećaja, najučinkovitijom se pokazala kod migrena, bolova u vratu i kralježnici, teškoćama u motoričkim funkcijama te kod stresa. Može biti dio terapije kod epilepsije ili multiple skleroze. 

Redovna cijena: 300 kn / 50 min
 

Napravite već danas nešto za sebe i prepustite se vještim i profesionalnim rukama srdačnih terapeuta u maloj oazi smirenosti i topline u samom centru grada!

Mix media studio Mr Anderson & Centar ljepote Trinity

Ilica 62,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/Mix-media-studio-Centar-ljepote-102184291216055/

Dodatno predlažemo i...