Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletan ginekološki pregled!

Ginekološki pregled, ultrazvučni pregled, PAPA test i ultrazvuk dojki u Poliklinici Zagreb

  • Vrijednost520 kn
  • Popust47%
  • Ušteda245 kn
 • 275 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 41

 • Preporuka je obaviti kompletan ginekološki pregled barem jednom godišnje
 • Brinite se za svoje intimno zdravlje
 • Poliklinika opremljena vrhunskim uređajima

Svi ginekolozi svijeta slažu se da bi svaka žena trebala barem jednom godišnje obaviti kompletan ginekološki pregled. Zato iskoristite ovu ponudu na vrijeme. Obavite kompletan godišnji pregled i eliminirajte sve brige!

Ponuda obuhvaća:

Opcija 1

Ginekološki pregled
Ginekološki ultrazvuk
PAPA test 

Opcija 2

Ginekološki pregled
Ginekološki ultrazvuk
PAPA test
Ultrazvuk dojki

GINEKOLOŠKI ULTRAZVUČNI PREGLED

Suvremena ginekologija se više ne može zamisliti bez ultrazvučnog pregleda. Metoda je jednostavna, sigurna, klinički bitna i može se ponavljati koliko god puta je to potrebno, a da to ni na koji način ne ugrozi pacijenticu. Ginekološki ultrazvuk može se vršiti na dva načina: transabdominalno (preko trbuha) ili transvaginalno (vaginalnim putem). Transvaginalni ultrazvuk daje mnogo jasniju sliku jer je sonda mnogo bliža organima koji se pregledavaju.

Kada raditi ginekološki ultrazvuk?

Preporuka je da svaka žena napravi bar jednom godišnje ginekološki ultrazvuk u okviru redovnog ginekološkog pregleda. Ginekološki UZV trebate zbog prikaza anatomije i morfologije maternice, sluznice maternice, jajnika, jajovoda, mokraćnog mjehura, uretre i vaginalnih stijenki kada postoji sumnja na urođene malformacije maternice (npr. dvoroga maternica, arkuatna maternica, septirana maternica). Ultrazvukom se prikazuje i patologija mišićnog zida maternice (miomi, adenomioza), kao i patologija sluznice maternice (hiperplazija endometrija, zadebljani endometrij, obilna krvarenja, polipi, submukozni miomi). Jajnici se prikazuju do najsitnijih detalja te se pretraga koristi u postupku potpomognute oplodnje (folikulometrija) kao i za dijagnostiku i praćenje različitih dobroćudnih i zloćudnih tumora jajnika.

PAPA TEST

Papa-test, Papa-razmaz, test po Papanicolauu illi VCE- (vagina-cerviks-endometrij) obrisak je brza, jednostavna i neinvazivna medicinska pretraga kojom se uzima obrisak rodnice, vrata maternice i kanala vrata maternice, a u prvom redu služi za rano otkrivanje karcinoma vrata maternice i promjena koje mu prethode. Također se preporuča da se napravi jednom godišnje.

Poliklinika Zagreb je opremljena modernim dijagnostičkim uređajima. Osoblje Poliklinike čini zdravstveno i nezdravstveno osoblje sa velikim radnim iskustvom koje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Obratite im se s povjerenjem!

Poliklinika Zagreb

Argentinska 2,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-zagreb.hr

Dodatno predlažemo i...