Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dr. Belak: Kompletan ginekološki pregled kod doktorice s titulom NAJDOKTOR za 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu prema izboru pacijentica!

Pregled, papa test, ultrazvuk i gratis konzultacije

  • Vrijednost550 kn
  • Popust41%
  • Ušteda225 kn
 • 325 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 25

 • Ordinacija u kojoj se svaka žena osjeća sigurno
 • Moderna, dijagnostičko-terapijska ambulanta
 • Bliska komunikacija liječnika i pacijenta
 • Nalazi papa testa gotovi unutar 7 dana

Specijalistička ginekološka ordinacija dr. Snježane Belak mjesto je u kojem se svaka žena osjeća sigurno, mjesto u kojem se pazi na ženu poput najskupljeg cvijeta na svijetu i mjesto u kojem ćete dobiti vrhunsku ginekološku uslugu.

Dr. Snježana Belak 
Specijalist ginekologije i porodiljstva s preko 18 godina specijalističkog staža, završenim postdiplomskim studijem iz ginekološkog i trudničkog ultrazvuka te brojnim i stalnim tečajevima stručnog usavršavanja.

Specijalistička ginekološka ordinacije dr. Snježane Belak moderna je, dijagnostičko - terapijska ambulanta.

Dr. Snježana Belak proglašena je Najdoktorom u 2015., 2016., 2017. i 2018. godini prema izboru pacijentica na području Grada Zagreba.

Kompletan ginekološki pregled!

Svaka žena koja je postala seksualno aktivna ili navršila 18 godina treba obaviti pregled najmanje jednom godišnje u cilju prevencije. 

Papa test je brza, jednostavna i neinvazivna medicinska pretraga. Uzima se obrisak rodnice, vrata maternice i kanala vrata maternice. Služi za rano otkrivanje karcinoma vrata maternice. 

Cilj primjene Papa testa je među ženama koje nemaju nikakve simptome, niti okom vidljive promjene, otkriti lezije koje prethode nastanku raka vrata maternice (tzv. premaligne ili preinvazivne lezije) te ih pravovremeno liječiti kako se zloćudna bolest ne bi niti razvila. 

Papa test nam također omogućuje da otkrijemo rak vrata maternice na samom početku kada je moguće potpuno izlječenje. Osim toga, Papa test pruža informacije i o prisutnosti upale te postojanju nekih spolno prenosivih bolesti.

Ultrazvuk se obavlja vaginalno ili abdominalno, ovisno o tome je li pacijentica spolno aktivna ili ne. Njime će se provjeriti zdravlje i stanje jajnika i maternice. 

Ultrazvuk bi trebao biti sastavni dio jednogodišnjeg ginekološkog pregleda, jer se ultrazvukom mogu otkriti određene promjene koje se ne mogu napipati kliničkim pregledom (polip, miom, cista, mikrocistični jajnici). 

Pregled traje 30 minuta, a nalazi za UZV i pregled su gotovi odmah, a za papa test kroz 4 do 5 radnih dana (javljaju se telefonski ili mailom).

Pročitajte što kažu zadovoljne pacijentice:

"Doktorica je vrlo ljubazna, opušta pacijentice, objašnjava svaki korak pregleda, papa testa i ultrazvuka." - Ana

"Profesionalne,ugodne i ljubazne i doktorica i sestra,nalazi brzo gotovi i sve lijepo objašnjeno, preporučujem svima, a posebno onima koji imaju osjećaj nelagode ili srama kod pregleda." - Maja

"Već 6 godina idem kod doktorice Belak i svaki put sam toliko sretna nakon pregleda. Profesionalna, ljubazna, draga, .. ma najbolja doktorica s kojom se susrećem. Hvala joj na svemu. Preporučujem 100 puta." - Anja 

"Super doktorica, stručna, pažljiva, topla, strpljiva. Sve pohvale njoj i osoblju." - Željka


"Doktorica je vrlo profesionalna, strpljiva i stručna. I dalje ostajem pacijentica. Preporučujem!" - Jadranka

 

 

Obavite kompletan pregled na jednom mjestu i sačuvajte svoje zdravlje!

Specijalistička ginekološka ordinacija dr. Snježane Belak

Sokolgradska 5,
Zagreb, Hrvatska

www.ginekologija-belak.com

Dodatno predlažemo i...