Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Komplet online multimedijalnih tečaja engleskog jezika za djecu i početnike!

Progovorite engleski uz online tečajeve English Fast&Easy (115 lekcija) i English Grammar (280 lekcija)

  • Vrijednost296 kn
  • Popust63%
  • Ušteda185 kn
 • 111 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 3

 • Aplikacije preuzimate i koristite neograničeno
 • Sami birate vrijeme i tempo učenja, multimedijalni tečajevi
 • Prilagođeno svim uzrastima, namijenjeno za početnike
 • Kroz ukupno 395 lekcija naučite riječi, izgovor i gramatiku

Po uzoru na najbolje svjetske tvrtke, Anima online tečajevi vam predstavljaju najsuvremeniji oblik učenja!

Tečajevi su dostupni svima koji žele usvojiti nova znanja iz područja informatike i stranih jezika.

Svi tečajevi sadrže lekcije u formi video sekvenci, praćene glasom predavača i snimkom ekrana računala na kojem se odvija ono što predavač u tom trenutku objašnjava.

Sadržaj multimedijalnog tečaja u potpunosti pokriva obim klasičnog tečaja, s tim da u odnosu na klasične tečajeve postoje brojne prednosti, između ostalog:
 tempo rada birate sami (tečaj možete pregledati kad vam to najviše odgovara, koliko god puta želite i kojim redoslijedom vi odaberete)
✓ cijena online tečaja je višestruko manja od cijene klasičnog

Zahvaljujući današnjoj ponudi Anima online tečajeva napokon možete naučiti najkorišteniji strani jezik i to iz udobnosti vlastitog doma i u terminima koji Vama odgovaraju.

Današnja ponuda donosi vam dva tečaja u jedinstvenom  kompletu zahvaljujući kojem ćete s lakoćom savladati engleski jednom zauvijek!

English Fast&Easy

Brza, laka i prije svega zanimljiva metoda učenja engleskog jezika. Program obuhvaća preko 3.500 riječi koje su podijeljene u 115 tematskih cjelina. Aktivno povezivanje slika i riječi sa izgovorom pretvara učenje u zabavu dok raznovrsnost sadržaja jamči lako prilagođavanje svim uzrastima. Program sadrži i abecedni indeks za lako pronalaženje određenog pojma.

English Grammar
Multimedijalna gramatika engleskog jezika je prvenstveno namijenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, osobama koje uče engleski jezik na tečajevima, a može poslužiti i kao odličan podsjetnik. Gramatika engleskog jezika je podijeljena na 28 područja, čiji je osnovni sadržaj u potpunosti multimedijalan, što znači da svaku temu predstavlja video sekvenca praćena glasom instruktora.
 
Jedna od najvećih prednosti ove metode učenja je što će vam omogućiti da za kratko vrijeme steknete osnovno znanje upravo o onim temama koje su vam najpotrebnije - o ljudima i zanimanjima, okolini, hrani, školi, putovanima...

Pored audio - vizualnog sadržaja, Anima online tečajevi obuhvaćaju niz vježbi i zadataka koji će vam pomoći da provjerite svoje znanje.

Nakon primitka kupona moći ćete preuzeti tečaj na svoje računalo i koristiti ga neograničeno, te učite kadi i gdje to Vama odgovara.

Uz Anima online tečajeve brzo i lako savladajte strani jezik!

Anima online tečajevi

www.onlinetecajevi.com

Dodatno predlažemo i...