Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ekstenzije trepavica - klasična ugradnja za prirodan izgled!

Recite zbogom maskari! Uz atraktivan i prirodan izgled, konačno ćete imati pogled koji ste oduvijek željeli!

  • Vrijednost350 kn
  • Popust30%
  • Ušteda105 kn
 • 245 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 11

 • Duge trepavice san su svake žene
 • Naporno šminkanje koje oduzima vrijeme prije izlaska iz kuće, s ektenzijama trepavica postaje prošlost
 • U samo dva sata tretmana imati ćete pogled kao nikada prije!

EKSTENZIJE TREPAVICA - klasična ugradnja za potpuno priradan izgled
Ekstenzije trepavica – duge trepavice nisu više nešto sa čime morate biti rođeni. Individualno ljepljene jedna trepavice na vaše prirodne trepavice koje moraju biti barem 3-4 mm duge sa specijalnim ljepilom koje je slično kirurškom ljepilu daju punoću i dužinu vašim trepavicama smanjujući potrebu za šminkanjem.
 
KOLIKO ĆE TRAJATI EKSTENZIJE TREPAVICA?
Prirodna trepavica ima svoj životni vijek koje je oko 90 dana. Normalno je da dnevno gubite 1 do 4 trepavica koje se zamijenjuju mladim trepavicama. Pravilno i kvalitetno postavljene trepavice mogu potrajati 4 do 6 tjedana, no najblje je nadopunu raditi svaka 2 tjedna. Trajnost ekstenzija ovisi i o vama, vašim navikama, zdravstvenom stanju i poštivanju uputa koje dobijete prilikom ugradnje.
 
DA LI ĆE SE MOJE TREPAVICE OŠTETITI?
Ako su ekstenzije pravilno postavljene, vaše trepavice se neće oštetiti, već će jednostavno prirodnim putem otpasti kad završi prirodni životni vijek svake pojedine trepavice. Zbog toga je važno posjetiti provjerenog stilistu, jer ako se stavi ekstenzija na više od jedne vaše trepavice, slijepit će se i zajedno će iščupati više trepavica.
 
KAKO SE PRIPREMITI NA POSTUPAK UGRADNJE TREPAVICA?
Ako ste alergičar, postoji mogućnost alergijske reakcije na ljepilo. U tom slučaju upozorite nas na to. Ako je sezona cvijetanja bilja na koje ste alergični, odgodite ugradnju, dok alergija ne prođe. Uklonite make up sa očiju, maskaru, eye liner. Svakako, mi ćemo vaše trepavice odmastiti prije aplikacije ekstenzija, no imajte na umu da skidanje teškog make upa oduzima vaše vrijeme za aplikaciju i smanjuje postojanost samih extenzija. Uklonite kontaktne leće – ponesite svoju otopinu i posudice za leće. Ako imate problema s leđima, razmislite da li možete ležati sat vremena u komadu. Nemojte kasniti na zakazani termin.
Postupak ugradnje traje 1,5 - 2 h.
 
Kako brinuti o trepavicama?
Prvih 24 sata bilo bi poželjno ne močiti trepavice, a nakon toga možete bez problema ići na bazen, saunu, normalno  prati kosu. Izbjegavajte masne i uljne pripravke u blizini očiju i na samim trepavicama. Redovito perite vaše trepavice gelom koji ne sadrži ulja da bi spriječili razmnožavanje grinja na samim trepavicama. Maskara smanjuje vijek trajanja trepavica, isto tako i masna sjenila, olovke ili tuševi. Nastojte što manje dirati i čupkati vaše trepavice.
 
Dobro došli i uživajte u svom novom, zavodljivom pogledu!  
 

MakeUp Studio M

Matice Hrvatske 28a,
Split, Hrvatska

www.facebook.com/studiomakeupm/

Dodatno predlažemo i...