Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Klagenfurt i Minimundus: jednodnevni izlet 15.6. za samo 175 kn!

Doživite svijet u malom i obiđite ga u samo jednom danu!

  • Super cijena
  • 26 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 14

Klagenfurt je glavni i najveći grad austrijskih saveznih pokrajina Koruške. Službeno ime grada je Klagenfurt am Wörthersee. Najveći dio stanovnika služi se njemačkim kao materinji jezik. Druga etnička skupina su Hrvati, a slijede ih Slovenci. Klagenfurt se nalazi na jugu Austrije u dolini između Alpa i planina Karavanki, gdje prolazi granica Austrije i Slovenije. Grad je u kotlini sa svih strana okružen brdima. Kroz grad teče rijeka Glan, nedaleko od grada na jugu teče rijeke Drave. Na Dravi se nalazi nekoliko umjetnih jezera.  S obzirom da je grad u kotlini, česte su inverzije temperature (u dolini je hladnije nego u okolnim brdima). S Karavanki često puše topli vjetar fen.Minimundus
 je park s ukupno 176 modela poznatih znamenitosti napravljenih u omjeru 1:25 koji daje posjetiteljima jedinstvenu priliku da putuju oko svijeta, bez da potroše ijednog novčića na letove ili pak da brinu o skupim ulaznicama za atrakcije. Još od samog otvorenja 1958. godine, park je postao jedan od najposjećenijih takve vrste u Europi, a svake godine više od 15 milijuna posjetitelja dolazi uživati u minijaturama. Park se proteže na 26 tisuća metara četvornih i nalazi se na Vrbskom jezeru. Kad dođete tamo, obvezno pogledajte mini verzije Eiffelovog tornja u Parizu, baziliku sv. Petra u Rimu, Kip Slobode u New Yorku, Londonski most, Operu u Sydneyu i mnoge druge svjetske atrakcije. Park se sastoji od dva dijela: otvoreni dio sa 156 modela i zatvoreni dio s preostalih 20.

PROGRAM: 

Polazak iz JASTREBARSKOG u 06,00, ul. Bana J. Jelačića (parkiralište na Centrali) iz ZAGREBA u 7:00 sa perona 502-506. Slijedi ugodno putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Klagenfurta.
Dolazak u MINIMUNDUS i samostalni obilazak minijaturnih znamenitosti: SYDNEY OPERA -KINESKI ZID - SALZBURŠKA KATEDRALA - VATIKAN - TAJ MAHAL... U Parku MINIMUNDUS možete posjetiti i zatvoreni dio s mnogim edukativnim i zabavnim sadržajima kao što je kino, fotografirati se pored izabranih destinacija u svijetu i pokloniti svoju fotografiju kao da ste baš sada na tom mjestu ili ju jednostavno poslati mail-om. Na istom mjestu nije teško otputovati u Egipat u doba Faraona ili izabrati bilo koje drugo zanimljivo i vama drago mjesto u svijetu ili povijesti.
Nakon ugodne šetnje Minimundusom slijedi odlazak u Klagenfurt. Po dolasku predlažemo obilazak užeg središta grada i upoznavanje sa znamenitostima: KATEDRALA SV. TROJSTVA-ALTER PLATZ-STARA I NOVA VIJEĆNICA-NEUER PLATZ S FONTANOM ZMAJA.
Slijedi slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, uživanje u gastronomskoj ponudi i kupovini.
Predviđeni povratak za Hrvatsku u 18,00 sati. Dolazak u Zagreb i Jastrebarsko u večernjim satima. 

 
Cijena uljučuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom
✓ turistički pratitelj tijekom putovanja
✓ razgledavanje prema programu
✓ jamčevinu i osiguranje od odgovornosti
✓ troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ Ulaznice za objekte, muzeje i kulturno-povijesne ustanove i spomenike koji se posjećuju tijekom razgledavanja, a nisu navedeni kao uključeni
✓ dodatni i fakultativni sadržaji
✓ troškove koji nisu predviđeni programom
✓ putno osiguranje

Napomena:
✓ Grupna cijena ulaznica uz min. 20 prijavljenih osoba - ODRASLI 17 eura, DJECA od 6-15 godina 8 eura
✓ Za državljane Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeći putovnica

 
Organizator ovog putovanje je turistička agencija AGRITOUR l (ID KOD: HR A-B-01-97591106) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

AGRITOUR Turistička agencija

Izimje 16,
Jastrebarsko, HR A-B-01-97591106, Hrvatska

www.agritour.hr

Dodatno predlažemo i...