Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kemijski peeling lica sa AHA kiselinama i enzimskim peelingom!

Jednostavna i efikasna metoda pomlađivanja kože

  • Vrijednost140 kn
  • Popust57%
  • Ušteda80 kn
 • 60 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Kiseline djeluju kao iznimno učinkovit piling, jer otklanjaju odumrle stanice kože
 • Omogućuju kontrolirano odstranjivanje rožnatog sloja  te potiču obnovu bazalnog sloja
 • Djeluju kao organsi piling, potiču obnavljanje kože, Smanjuju prosirene pore, uklanjaju hiperpigmentacije

U jesenskom i zimskom periodu kada su zrake sunca slabije, idealno je vrijeme za njegu lica alfa (AHA) kiselinama
 
Riječ je o bezvremenskim prirodnim eliksirima ljepote čiju učinkovitost danas ne potvrđuju samo mnogobrojna iskustva iz prakse, nego i znanstvena istraživanja.
 
Kiseline djeluju kao iznimno učinkovit piling, jer otklanjaju odumrle stanice kože tako što utječu na slabljenje njihovih veza. Omogućuju kontrolirano odstranjivanje rožnatog sloja  te potiču obnovu bazalnog sloja. Posljedica navedenih procesa je zaglađivanje reljefa kože, ujednačavanje tena, jačanje zaštitne funkcije i osiguravanje svježeg, vidljivo pomlađenog izgleda. Ljuštenjem odumrlog sloja kože omogućuje se lakše, brže i dublje prodiranje proizvoda koji se nanose u okviru daljnje njege.
 
Alfa hidroksi kiseline (AHA) su manje molekulske mase koja im omogućuje brzo prodiranje u dublje slojeve kože. Njihovo djelovanje zato često prate osjećaji bockanja, peckanja i topline na koži (riječ je o potpuno normalnim i očekivanim reakcijama). One su hidrofilne što znači da se tope isključivo u vodi te ne prodiru kroz sebum kože, nego prolaze samo u područja stanica s vodom. Njihovo djelovanje treba prekinuti neutralizacijom.
 
 
Svojim djelovanjem otapaju međustanične veze slične ljepilu koje povezuju odumrle stanice kože i tako omogućuju njihovo ljuštenje, potiču fibroblaste na proizvodnju više kolagena, potiču nastajanje hijaluronske kiseline i imaju hidratantno djelovanje.
 
AHA kiseline odabiremo  za njegu i revitalizaciju suhe do normalne kože, te  pomlađivanje i smanjivanje pigmentnih i/ili reljefnih nepravilnosti svih tipova kože. Primjenjuju se  2 puta tjedno zavisno od problema koji liječimo i to isključivo u kasnu jesen ili zimu zato jer su pripravci na bazi kiselina fotoosjetljivi na sunce.

NAPOMENE: Ovaj tretman nije namjenjen osobama sa oboljelom ili oštećenom kožom, proširenih kapilara, izrazito suhe i tanke kože.

Kozmetički salon Cvijet ljepote

Čazmanska 8,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...