Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Karneval u Villachu i Pyramidenkogel: jednodnevno putovanje 02.03. za 189 kn!

Ne propustite Maškaranu paradu na ulicama Villacha i uživajte u nezaboravnom pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel

  • Super cijena
  • 28 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 2

02.03.2019    1

  • Vidikovac Pyramidenkogel, sa svojom visinom od 100 metara na specifičan način osvjetljava nebo
  • Na 920 m nadmorske visine jedinstveni pogled na zimski jezerski krajobraz austrijske pokrajine Koruške
  • Villach je grad koji leži na rijeci Dravi i njezinoj pritoci Gail
  • Cijeli grad je prigodno ukrašen u duhu Faschnika

Ne propustite Maškaranu paradu na ulicama Villacha i uživajte u nezaboravnom pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel...

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 05:45h.

Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06:00h prema AUSTRIJI. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe do zaštitnog znaka Koruške - vidikovca PYRAMIDENKOGEL.

Vidikovac Pyramidenkogel, sa svojom visinom od 100 metara na specifičan način osvjetljava nebo. Na 920 m nadmorske visine očekuje Vas jedinstveni pogled na zimski jezerski krajobraz austrijske pokrajine Koruške, koji će Vam se urezati u pamćenje...

Okupljanje grupe i odlazak prema VILLACHU, gradu koji leži na rijeci DRAVI i njezinoj pritoci Gail, dok se u neposrednoj blizini grada nalazi i mnoštvo jezera: OSSIACHER SEE, FAAKER SEE, SILBERSEE, VASSACHER SEE, MAGDALENSEE i ST. LEONHARDER SEE. Po dolasku kraći razgled grada: GLAVNI TRG, BURG, CRKVA SV. JAKOBA, CRKVA SV. NIKOLE.  U Villachu se nalazi nekoć prva protestantska crkva u Austriji, crkva Sv. Jakoba,  do čijeg vrha vodi 239 stepenica do vrha i odakle se pruža fantastičan pogled na grad, rijeku Dravu i sva alpska, manja i veća jezera u okolici grada. Nalazi se na Glavnom trgu koji je nastao tijekom 12. stoljeća i od tada je žila kucavica grada,a  na njemu su se oduvijek odvijali sajmovi i izložbe.

Upravo pokladna KARNEVALSKA POVORKA je 2005. godine po prvi puta krenula sa Glavnog trga (do tada se FASCHING održavao u zatvorenim prostorima u različitim dvoranama Villacha). Inače, VILLACHER FASCHING održava se u ovom gradu tradicionalno od 1867. godine, a centrom Villacha proći će oko 150 grupa iz svih austrijskih pokrajina, drugh europskih država sa oko 3000 sudionika. Kafići, trgovine i ugostiteljski objekti u centru grada su prigodno ukrašeni i cijeli grad je duhu Faschnika. Slobodno vrijeme na glavnom gradskom trgu za šetnju ili kavu i kolač u jednoj od tipičnih austrijskih kavana, ili pak za promatranje veličanstvene karnevalske povorke..  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i povratak prema Zagrebu. Ugodna vožnja Austrijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) predviđen je u večernjim satima.

Cijena uljučuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ sve razglede prema programu te troškove jamčevine
✓ troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznicu za Pyramidenkogel
✓ troškove osobnih narudžbi
✓ sve ne navedene troškove
✓ skretanje s rute
✓ putno osiguranje

Obavezne nadoplata:
✓ ulaznica za Pyramidenkogel (cijena vrijedi za grupe veće od 20 ljudi): 11,00 € odrasli, 5 € djeca (6 - 15 godina), djeca mlađa od 6 godina ne plaćaju ulaznicu

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Smart Travel (ID KOD: HR-AB-01-070116312) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Smart Travel

Medveščak 89,
Zagreb, HR-AB-01-070116312, Hrvatska

Telefon:(01) 2862 899 (pon-pet: 9-16 h)

info@smart-travel.hr
www.smart-travel.hr

Dodatno predlažemo i...