Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Japansko iscrtavanje obrva u Anami studiju!

Preskočite dosadni jutarnji ritual i priuštite si trajne obrve prirodnog izgleda

  • Vrijednost1,000 kn
  • Popust45%
  • Ušteda450 kn
 • 550 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Dlačice se iscrtavaju između prirodnih dlačica, tj. tamo gdje prirodna dlačica nedostaje
 • Postupak iscrtavanja provodi se ručno tako da se posebnim nožićem pigment unosi pod kožu, a da bi tretman bio ugodniji, nanosi se anestetska krema

Japansko iscrtavanje obrva

Ova metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadne jutarnje rituale prije prvog izlaska iz kuće. S godinama okvir našeg lica, što obrve i jesu, polagano blijedi i gubi prvotni oblik. Godine čupanja obrva, uzimaju danak s obzirom na to da korijen slabi i na kraju obrve više i ne rastu.

Japanska metoda iscrtavanja obrva koristit će osobama koje imaju rijetke obrve, presvijetle obrve ili su jednostavno zbog čupanja ostale bez obrva te onima koje nisu zadovoljne oblikom svojih obrva.
 
Bitno je naglasiti da se prirodne obrve ne čupaju, osim onih koje strše izvan željenog oblika. Dlačice se iscrtavaju između prirodnih dlačica, tj. tamo gdje prirodna dlačica nedostaje, a razlika između prirodne i iscrtane dlačice je gotovo neprimjetna.
 
Postupak iscrtavanja provodi se ručno tako da se posebnim nožićem pigment unosi pod kožu, a da bi tretman bio ugodniji, nanosi se anestetska krema.
 
Za razliku od klasičnog make - upa, radi se o permanentnoj boji gdje su obrve postojane na bazenu, plaži ili prilikom fizičkih aktivnosti gdje se više znoji.
 
Naravno, osim toga, cijelo lice izgleda vedrije, svježije i mlađe.
 
Potrebno je obratiti pažnju da trajnost ovog tretmana u velikoj mjeri  ovisi o pridržavanju uputa i preporuka o njezi obrva nakon tretmana. Također,  na trajnost boje utječe i prirodna masnoća kože, ožiljci te razne bolesti kože, kao što su perutanje kože, seboreja i sl. te korištenje pilinga ili krema s kiselinama na području obrva, kao i izlaganje suncu ili solariju.
 
Imate nedoumica o ovoj metodi? Niste sigurni da li je to rješenje za vas? Nazovite Anami studio i njihovo stručno osoblje rado će vam dati dodatne informacije i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Anami studio

Vlaška ulica 79,
Zagreb, Hrvatska

www.anamistudio.weebly.com

Dodatno predlažemo i...