Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izbjeljivanje zubi Smilite LED tehnologijom i Opalescence Boost gelom u Medicinsko estetskom centru Venus by Lucija Šarić!

Vratite prirodnu bjelinu svojim zubima pomoću brzog i sigurnog postupka

  • Vrijednost1,000 kn
  • Popust70%
  • Ušteda701 kn
 • 299 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 96

 • Izbjeljivanje zubi provjerenim metodama
 • Rezultati su odmah vidljivi
 • Tretman nema negativne posljedice i ne uništava caklinu

Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti s požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bijelinu suvremenom tehnologijom svjetlosnog izbjeljivanja!

Opalescence Boost gel koristi se tako da se oko zubnih vratova postavlja zaštitna barijera kako bi se spriječio kontakt gela sa zubnim mesom. Nakon toga se na vanjske plohe zubiju nanosi tanak sloj gela za izbjeljivanje. Nakon toga gel se osvjetljava Smilite LED lampom kako bi došlo do aktivacije. Tretman traje oko 30 minuta, a rezultati su vidljivi odmah - Očekivano izbjeljivanje je 3 - 4 nijanse po ključu boja

Trajnost rezultata ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Kombinacija Smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.


Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela
čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu.

Tijekom tretmana Beauty i laser centar Venus vam osigurava mogućnost gledanja TV-a za vrijeme tretmana. Sami birate u čemu ćete uživati tijekom tretmana s obzirom da će daljinski biti kod vas.
 

A osmijeh? Koristit ćete ga više nego do sada! :)

Medicinsko estetski centar Venus

Maksimirska 94,
Zagreb, Hrvatska

www.venus.com.hr

Dodatno predlažemo i...