Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Intenzivni tečaj ugradnje ekstenzija trepavica, 1 na 1 ili ruski volumen!

Iskoristite 67% popusta i savladajte tehniku jedan na jedan ili volumensku ugradnju i obogatite životopis novom vještinom

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust67%
  • Ušteda1001 kn
 • 499 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Jednodnevna edukacija (4 x 60 min), certifikat po položenom tečaju
 • Tehnike: jedan na jedan ili volumenska ugradnja
 • Uključeni materijali, kvalitetne ekstenzije Juliana Lashes i AS Lashes
 • Osiguran model za vježbu (ako nemate svog modela)

 

Umjetne trepavice savršeni su izbor za svečane prilike i lude zabave!

S njima ćete uvijek imati prodoran i tajanstven pogled koji osvaja, a sada imate priliku svladati umijeće postizanja tog cilja u samo jednom danu  i to po super povoljnoj cijeni!

Za vaš glamurozan izgled ne trebaju biti uvijek zaslužni profesionalni šminkeri. Vještinu postavljanja umjetnih trepavica sada možete naučiti na intenzivnom jednodnevnom tečaju u BB4U u Središću!

Ukoliko nemate prijateljicu koja vam želi bti model dok još uvijek učite, ljubazne djelatnice Salona BB4U će vam priskočiti u pomoć i osigurati model na kojem ćete usavršiti tehnike ugradnje ekstenzija trepavica.

Nakon što uspješno svladaju odabranu tehniku ugradnje ekstenija (na izboru su tehnike "jedan na jedan" i "volumenska ugradnja"), dobit ćete i potvrdu o završenom tečaju, koja bi vam mogla otvoriti vrata novoj karijeri.

Tehnika ugradnje individualnih trepavica (jedan na jedan) -  izvrsna je za početnike ili osobe s malo iskustva. Ovdje ćete savladati osnovnu tehniku ugradnje. Odabir zrele prirodne trepavice na koju možete zalijepiti ekstenziju, tehniku oblaganja ekstenzije ljepilom te lijepljenje ekstenzije.

Najviše grešaka pri ugradnji događa se zbog nepravilnog postupanja s ljepilom, u ovom tečaju naučit ćete sve o pravilnom rukovanju i steći potrebnu praksu.

Volumenska ugradnja ili ruski volumen - ovo je nešto zahtjevnija tehnika. Njome se postiže jača gustoća i volumen, bez obzira koliko je prirodna trepavica svijetla i tanka. Volumenske trepavice rade se tako što se na prirodnu trepavicu lijepi 3, 5 ili 6 ekstenzija koje su pri korijenu spojene u jednu ekstenziju, ali se pri vrhu dijele i daju veći volumen.

Bez obzira jeste li početnik ili već imate nekog iskustva s ugradnjom trepavica ovaj tečaj je idealan za vas! Stoga rezervirajte svoje mjesto u grupi već danas, obogatite životopis i povećajte priliku za zaposlenje!

BB4U  partner je ovlaštenih zastupnika u Hrvatskoj za ARTDECO (Kameja d.o.o) i Magnetic Nails (Forma Moderna d.o.o) i ovlašten je za certificirane edukacije. 

 

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

goo.gl/hBNXWz

Dodatno predlažemo i...