Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hrvatsko zagorje, Stara Vodenica: dva noćenja s doručkom za dvoje od 550 kn!

Uživajte u zimskoj čaroliji u Staroj Vodenici

  • Super cijena
  • 110 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 1

30.12.2018    2

  • 2 noćenja za dvije osobe
  • Uključen doručak
  • Korištenje novo otvorene „Wellness zone“ – unutarnji hidromasažni bazen i sauna

Jedan od najboljih načina da zaboravite probleme i riješite se stresa koji donosi život u urbanoj sredini jest da provedete par dana u Zagorju, u malom obiteljskom hotelu - seoski turizam Stara vodenica!

Oduševit će vas domaće okruženje, jer sve što se ovdje nudi podsjeća na nekadašnja starinska seoska gospodarstva. Posebnu  toplinu i intimu odaju otvoreno ognjište, starinska krušna peć i stara vodenica. Uvjerite se da Staru vodenicu s pravom nazivaju Toscanom u Hrvatskom zagorju! 

"Stara vodenica" obitelji Galić nalazi se na području Grada Klanjec podno Cesargradske gore na hrvatsko-slovenskoj granici na rijeci Sutli. Objekt je kapaciteta 9 soba i kategoriziran je s 3 zvjezdice. Ovdje se nudi isključivo domaća zagorska hrana pripremljena, uglavnom, u krušnoj peći na starinski način. Na otvorenom prostoru (parku) nalazi se veliki bazen, dječje igralište, ZOO vrt s raznim životinjama te stari mlin. U zatvorenom prostoru su restoran s kaminom i krušnom peći, wellness centar, kongresni centar, jacuzzi i vinoteka.
 
 
Područje u okolici hotela nudi vam brojne sadržaje. U neposrednoj blizini nalazi se staro etno selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku, te franjevački samostan u Klanjcu, gdje su izloženi sarkofazi obitelji grofa Erdödy. Nedaleko od Stare Vodenice možete posjetiti: dvorac Veliki tabor, dvorac Trakošćan, muzej nalazišta Krapinskog pračovjeka u Krapini, te terme Tuhelj.
 
 
Dobro došli u seoski turizam Stara vodenica!

Stara vodenica

Gredice 32,
Klanjec, Hrvatska

www.staravodenica.hr

Dodatno predlažemo i...