Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rovinj, Hotel Vila Lili***: USKRS U ROVINJU 2 noćenja s doručkom za 2 osobe!

Prepustite se okusima Istre, ljepotama mora te mirisima ružmarina i lavande na opuštajućem odmoru za prave romantičare!

  • Super cijena
  • 1035 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 2

13.04.2020    2

  • Ovaj se mali hotel smjestio u rezidencijskoj četvrti blizu mora
  • Uživajte u bogatom domaćem doručku
  • Uživanje u istarskim okusima, mirisima i pogledima

Oaza mira u prekrasnom Rovinju!

Kad se zaželite odmora u dvoje, samo spakirajte kofere i spustite se na obale Istre, u romantični Rovinj! U hotelu Vila Lili dočekat će vas tim ljudi koji će slušati vaše želje i planove. Prepustite se okusima Istre, ljepotama mora te mirisima ružmarina i lavande na opuštajućem odmoru za prave romantičare!
 
Današnja ponuda uključuje dva noćenja s bogatim domaćim doručkom. Neće to biti samo „doručak“ nego i pravi užitak mirisa i okusa koje daje crvena istarska zemlja, ali i more. Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama, a tek pekmezi i džemovi spravljeni u vilinskoj kuhinji…
 
Zašto je Hotel Vila Lili najbolji odabir u Rovinju? U rezidencijskoj četvrti, a blizu mora i ostalih hotela, smjestio se taj mali hotel sa 17 soba i 3 hotelska apartmana - upravo ono što ste željeli za svoj odmor i vašu obitelj, ali i kućnog ljubimca. Navečer možete promatrati nebo, zvijezde i planete iznad Hrvatske jer na mansardi su dva dobra teleskopa.
 
 
 
Sve su sobe različite, a odišu šarmom domaćina. Kreveti su kao stvoreni za dobar san, a jastuci antialergijski. Kad ujutro otvorite prozor sobe, sunce će vas pomilovati po licu, a miris mora, lavande i ružmarina zaželjet će vam dobro jutro.
 
Što vidjeti i raditi u Rovinju?
 
 
1. Popeti se na toranj sv. Eufemije
Toranj je najviša točka Rovinja s koje se pruža najbolji pogled na grad. Na vrhu tornja nalazi se kip sv. Eufemije koji se okreće u smjeru puhanja vjetra.

2. Šetnja starim gradom
Neizbježna aktivnost za upoznavanje grada i obilazak svih znamenitosti, ali i savršena prilika za shopping u najpoznatijoj trgovačkoj ulici Carrera. Ne zaboravite proći ni ulicom Grisia poznatoj po izložbi slika.
 
3. Muzej Batana
Muzej je posvećen batani - malom drvenom brodu ravnog dna koji se koristi pri ribarenju. Ovim muzejom Rovinj veliča dugotrajnu ribarsku tradiciju. U muzeju je moguće pogledati i film u trajanju 15 minuta o gradnji samog broda.
 
4. Park šuma Zlatni rt
Ukoliko volite aktivan život ovo mjesto je idealno za vas. Utočište biciklista, trkača i ostalih rekreativaca omamljuje mirisom cedrova, čempresa i ostalog mediteranskog bilja.
 
5. Monkodonjo
Ovaj povijesni lokalitet nalazi se samo oko 5km od Rovinja i primjer je gradnje iz vremena brončanog doba. Sastoji se od središnje nekropole, obrtničkog i stambenog dijela. Procjenjuje se da je u njemu živjelo oko 1000 ljudi.

Hotel Vila Lili***

Andrije Mohorovičića 16,
Rovinj, Hrvatska

www.hotel-vilalili.hr

Dodatno predlažemo i...