Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hotel Bioterme****: 3 dana za dvije osobe za 1369 kn!

Uživajte u hotelu koji nadmašuje postojeću ponudu na tržištu i postavlja nove standarde zelenog turizma

  • Super cijena
  • 207 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 12

19.06.2020    2

  • Ekološki prihvatljiv smještaj i visokokvalitetna usluga
  • Postavlja nove standarde zelenog turizma
  • Prirodni materijali i eko boja za zidove u sobama
  • Organski uzgojena hrana

Zašto je hotel Bioterme*** nešto posebno?
 
Bioterme Mala nedjelja su mjesto gdje ćete odmoriti svoje tijelo i um. Nalazimo se u srcu netaknute prirode, u kojoj se isprepliću jedinstvene slike Prlekije, koje pružaju zasluženi odmor između brda, šuma i vinograda.
 
Bioterme svojom ponudom i smjerom prate trendove održivog razvoja turizma. Napore potvrđuju i simboli za okoliš - oznaka Ecolabel flower Europske unije ili oznaka za okolišnu simboliku i simbol Zelenog smještaja Slovenije, dobiveni u skladu sa Zelenom shemom slovenskog turizma.
 
SMJEŠTAJ
 
Eko sobe" Bioterme **** učinit će da se osjećate ugodno i istinski opušteno. Sobe pružaju cjelokupnu udobnost hotela s četiri zvjezdice i istodobno sadrže prirodne materijale koji pročišćavaju zrak ionizacijom bez utjecaja na okoliš. Namještaj je izrađen od masivnog drva i obrađen prirodnim materijalima (poliran i voskan), pod je od masivnog drva poliranog voskom, specijalnih prekidača za sprečavanje elektro smoga, a zidovi su obojeni bio bojama bez štetnih tvari. Posteljina i ostale tkanine izrađene su od prirodnih materijala.
 
 
Osim udobnog smještaja nudimo i 24-satnu recepciju u hotelu, kafeteriju s bogatom ponudom pića, višenamjenske sobe, kutak s književnošću na slovenskom, njemačkom i engleskom jeziku, besplatan pristup internetu i garažu. Hotel je povezan s termalnim parkom koji omogućuje prolaz u kućnim ogrtačima.

Za kulinarske užitke na raspolaganju su vam tri restorana. Hotelski restoran s ponudom dnevnih obroka i kutkom za doručak i à la carte kutkom s izborom odabranih jela na zahtjev. Svakodnevne ručkove i jela poslužuje i samoposlužni restoran u termalnom parku, a tijekom ljetnih mjeseci u ljetnoj kuhinji možete uživati ​​u mirisima s roštilja, koji se nalaze samo nekoliko koraka od vanjskih bazena.
 
 
Termalni park Bioterme - luksuz vodenih doživljaja
 
Posebnost koju posebno ističu Bioterme Mala Nedelja je termomineralna voda koja potječe iz dvaju bunara na dubini od 2.273 m i 1.537 m. Na izvoru ima između 42 i 51 stupnjeva Celzija, a u bazenima između 29 i 34 stupnja Celzija. Voda je čista, bez nečistoća, visoke kvalitete, hipertermalna, bogata natrijevim, kalijevim i hidrogenkarbonatom. Zbog balneoloških karakteristika pogodna je za rekreacijske, sportske i osobito medicinske svrhe, jer blagotvorno djeluje na očuvanje funkcionalnosti pokreta i kralježnice.
 
Unutarnji termalni park
U natkrivenom dijelu bazena tijekom cijele godine gostima je na raspolaganju pet bazena s ukupno 600 m² vodenih površina. Bazen, dječji bazen, bazen za odmor s elementima za masažu i višenamjenski bazen. Temperatura vode u bazenima je između 29 ° C i 34 ° C.
 
Vanjski termalni park
Šest vanjskih bazena, koji čine godišnje kupalište termalnog parka Bioterme, djeluju tijekom ljetne sezone (jedan do tri masažna bazena također djeluju izvan ljetne sezone). S ukupno 1.400 m² vodenih površina, tu su kupališta i višenamjenski bazeni, masažni bazeni, bazen za odmor i dječji bazen, a za dodatnu radost osigurana je divlja rijeka. Temperatura vode u bazenima je između 29 ° C i 34 ° C. 
 

Opuštanje u wellnessu
 
U povezujućem hodniku koji povezuje hotel Bioterme **** s termalnim parkom, nalazi se wellness centar u kojem se možete opustiti od glave do pete. Možete birati između raznih masaža, uživati ​​u njezi lica i tijela, ili možete urediti svoje ruke i noge manikurom i pedikurom, ili učiniti cjelokupnu dobrobit programima oblikovanja tijela. Za posebne trenutke za dvoje možete rezervirati i 90-minutnu privatnu kupku za opuštanje.

Saune - uz znojenje do boljeg osjećaja
 
U termalnom parku nalazi se i pet sauna sa zajedničkim rashladnim bazenom i prostrano odmorište s unutarnjim i vanjskim radom.
Osim saune u termalnom parku, u privatnosti glamping naselja, na raspolaganju je i wellness s dvije saune s mogućnošću individualnog najma. Infracrvena i finska sauna s unutarnjim i vanjskim prostorom za odmor te sanitarni čvorovi i tuš čekaju na vas.
 
Fitness
 
Za aktivan odmor, fitness centar dostupan je u ponudi termalnih toplica, opremljen za svačiji ukus i razinu tjelesne spreme, a na recepciji hotela možete unajmiti i bicikle.
 

Pozivamo vas da doživite sve prednosti zdravog smještaja!

Hotel Bioterme****

Moravci v Slovensih goricah 34 b,
Mala Nedelja, Slovenija

www.bioterme.si

Dodatno predlažemo i...