Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hijaluronski fileri - izbrišite bore ili popunite usne! Izgledajte i osjećajte se mlađe!

Napravite totalni makeover lica i vratite svježinu i mladalački izgled svojoj koži uz odmah vidljive rezultate!

  • Vrijednost2,800 kn
  • Popust50%
  • Ušteda1401 kn
 • 1399 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • Izgledajte mlađe i odmornije uz najprirodniji tretman pomlađivanja lica
 • Dermalni fileri sastoje se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u našem organizmu, a vašem licu daje novi sjaj u trenu
 • Smanjite bore, popunite usne i revitalizirajte kožu uz odmah vidljiv efekt koji traje do čak 12 mjeseci

Hijaluronskim filerom možete vratiti svježinu i mladalački izgled svojoj koži, povećati punoću usana ili preoblikovati konture lica uz odmah vidljive rezultate! 

Centar zdravlja i ljepote Dita udruga za unaprjeđenje zdravlja i poboljšanje kvalitete života i danas vam nudi jedan od napopularnijih tretmana za žene!
 

HIJALURON 1ml

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera – to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavna i bezbolna primjena, te minimalne komplikacije.

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja ima veliki udio u izgradnji vanstaničnog prostora naše kože, gdje ima vrlo važnu ulogu u balansu vode, kao i cijeljenju upravo zato jer omogućuje dobru hidrataciju.

Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavanju već formirane bore u cilju pomlađivanja, iako se sada koriste i kod osoba iznad 25 godina starosti, kao prevencija nastanka bora.
 

Dermalni fileri hijaluronske kiseline koriste se za:

✓ tretiranje bora od nosa prema usnama (nazolabijalne bore)
✓ tretiranje bora oko usana (perioralne bore – pušačke bore)
✓ tretiranje bora na vanjskoj strani očiju (periorbitalne bore)
✓ vrećice ispod očiju
✓ oblikovanje upalih obraza
✓ lifting jagodica
✓ lifting cijelog lica
✓ povećanje usana
✓ vraćanje prirodnih kontura lica
 
Benefiti tretmana:

✓ Vidno revitalizira kožu
✓ Vraća izgubljeni volumen koži (popunjavanje obraza)
✓ Potiču stvaranje novog kolagena
✓ Znatno manje nuspojava za razliku od drugih filera


Tijek tretmana

Prije tretmana potrebno je ukloniti svu šminku. Na lice se najprije nanosi anestetska krema kako bi se ublažili ubodi. Krema se ostavi da djeluje 15- ak minuta te se potom može započeti s aplikacijom filera.

Filer se primjenjuje na odabrano područje tankom iglom. Tretman je gotovo bezbolan i djeluje odmah tako da već tijekom primjene možete vidjeti efekt filera.
 

Tretman provodi Sanja Jeleković, dr. med. s dugogodišnjim iskustvom u primjeni dermalnih filera.

Jednogodišnji staž je odradila u KB Sestre Milosrdnice. Nakon staža započela je liječničku praksu kao obiteljski liječnik u ambulanti u Prelogu, gdje je radila narednih deset godina. Svoj prvi mali kozmetički salon pokrenula je 1996. godine u Zagrebu. 

Dr. Sanja Jeleković* prati sve novitete u kozmetičkoj industriji i dermatologiji naročito vezane uz lasere i svjetlost visoke snage. Njena velika strast prema poslu koji radi, kao i veliki uspjeh, motiviraju je da se i dalje usavršava zajedno sa svojim timom.

*Ovdje možete pogledati sve njene diplome i certifikate.

Princess® filer je sterilni, biorazgradivi, visokoelastični, savršeno prozirni, bezbojni proizvod u gelu. Princess® filer se koristi za korekciju blagih do dubokih bora. Također se koristi za perioralne bore, konture usana i povećanje volumena usana. Može se koristiti na svim dijelovima lica osim na konturama oka. 

Hyaluronica® filer je biorazgradivi, visokoelastični, bezbojni filer baziran na hijaluronskoj kiselini neživotinjskog podrijetla. Koristi se smanjenje površinskih do srednje dubokih bora. Može se koristiti na svim dijelovima lica.

Prije tretmana doktorica će vam preporučiti jedan od filera sukladno području koje želite tretirati i ciljevima zahvata.


Ovaj iznimno brz i učinkovit tretman možete obaviti i tijekom pauze na poslu! Izgledajte i osjećajte se mlađe!

Centar zdravlja i ljepote Dita

Radnička cesta 40 a,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/CentarZdravljaiLjepoteDita/

Dodatno predlažemo i...