Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izbrišite bore ili povećajte usne - kompletni makeover hijaluronskim filerima!

Vratite svojoj koži stari sjaj uz dermalne filere vrhunske kvalitete u ordinaciji dr. Bigava-Maršić!

  • Vrijednost3,299 kn
  • Popust52%
  • Ušteda1700 kn
 • 1599 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 35

 • Rezultati vidljivi odmah i traju 12 mjeseci
 • Dermalni filer je blag i ugodan prilikom tretmana
 • Rezultati su nevjerojatno prirodni – nitko neće naslutiti da ste se malo pomogli tretmanom

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline u potpunosti se apsorbiraju, umanjuju bore i izvrsni su u borbi protiv starenja.

Rezultati vidljivi odmah i traju 6 mjeseci

Ovi novi proizvodi napravljeni su od 90% hijaluronske kiseline male molekularne težine te 10% hijaluronske kiseline veće molekularne težine (HMWHA). Za usporedbu, uobičajeni dermalni fileri sastoje se u potpunosti od hijaluronske kiseline veće molekularne težine. 

Dermalni filer je blag i ugodan prilikom tretmana. Masnice i oticanja svedena su na minimum što skraćuje vrijeme oporavka. Rezultati su nevjerojatno prirodni – nitko neće naslutiti da ste se malo pomogli tretmanom!

Dermalni fileri se prilagođavaju vašem obliku lica čime se ostvaruje najprirodnije oblikovanje lica. Odlični rezultati traju puno duže od uobičajenih dermalnih filera.

Detaljnije o samim filerima

Dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Dermalni  Ifileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati dermalnih filera traju i do 12 mjeseci.

Prirodni rezultati 

Blagost ovog tretmana ogleda se u tome da dermalni filer lagano izlazi prilikom ubrizgavanja te se potom u potpunosti povezuje s kožom, tako da nema grudica i nabora što rezultira vrlo prirodnim izgledom. 

 

 

Siguran, testiran i reguliran

Fliieri su premium proizvodi, potpuno odobreni od strane europskog zakona o medicinskim proizvodima. To znači da su u skladu s standardima EU u pogledu sigurnosti i učinkovitosti te su odobreni za uporabu. Povrh toga, croma pharma je kao proizvođač s 40-godišnjim iskustvom proveo niz istraživanja koja su potvrdila sigurnost, djelotvornost, trajnost, posljedice te zadovoljstvo klijenata, sve navedeno s izvrsnim rezultatima. 

Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i ima je skoro 50% u našoj koži. Ono što je veoma bitno jest da je njena uloga snažno vezivanje vode.  

Fileri su sredstva koja su namjenjena da budu potpora kože i sluzokože i na taj način se vrši popunjavanje praznina do kojih vremenom dolazi uslijed starenja i drugih faktora.  

NA ŠTA SVE MOŽEMO PRIMJENITI HIJALURONSKE FILERE?
✓ popunjavanje bora
✓ podmlađivanje lica
✓ korekcija usana
✓ punjenje (volumen) usana
✓ smanjenje asimetrije usana
✓ korekcija krive linije nosa
✓ korekcija asimetrije na licu
✓ naglašavanje jagodica


KAKAV JE POSTUPAK TRETMANA? 

U zavisnosti od toga što pacijent želi da postigne, primenjuju se različite vrste filera, o čemu odlučuje stručna osoba koja radi tretman.

Postupak je kratkotrajan ( do pola sata ), bezbolan ( predterapija  se aplicira anestetik u vidu kreme  ), a nakon njega se može nastaviti sa dnevnim aktivnostima. Hijaluronski filer se ubacuje tankom iglom, određena kubikaža, a efekat je vidiljiv odmah nakon ovog postupka. 

NAJČEŠĆA PITANJA: 

Da li fileri mogu izazvati alergijsku reakciju?

Hijaluronsku kiselinu KORISTIMO  u obliku gela (hijaluronski filer).  Njegova prednost je ta što je stalan i nije životinjskog porijekla, tako da ne može izazvati alergijsku reakciju. 

Koliko dugo traje hijaluron?

Filer može trajati i do 24 meseci, u zavisnosti od toga gdje je ubrizgan. Prvi put kada se koža napuni filerom, efekt je 8-12 mjeseci, a kasnije redovnim popunjavanjem i do 24. Razlog toga je postepena razgradnja hijalurona u organizmu. 

Kako ću izgledati nakon tretmana?

Nakon tretmana postoji indicija za blago crvenilo i otok koji nestaje nakon 24h. Izgledati ćete osviježeno, ljepše i zadovoljnije. 

Što se savjetuje nakon intervencije?

Savjetujemo ne konzumirati alkohol 24h sata nakon intervencije, kao i izbegavanje saune, solarija i prirodnog sunca, isti vremenski period. Bazen također izbegavati jedan dan, kao i treninge i masaže lica. 

Za upotrebu hijaluronskih filera nema starosne granice, najbolje je koristiti preventivno, nakon pojave prvih bora, i drugih znakova starenja kože.

Vidljivi znakovi starenja na licu postaju stvar prošlosti uz hijaluronske filere! Vratite volumen i punoću licu u samo 30 minuta!

Stomatološka ordinacija dr. Bigava-Maršić

Ulica Slobode 2b,
Split, Hrvatska

www.croatiadentist.com

Dodatno predlažemo i...