Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pomlađivanje uz HIFU tretman - uklonite bore i zategnite kožu uz aparat koji daje najbolje rezultate

Izgledajte 10 godina mlađe uz jedini aparat kojim se postižu rezultati isti kao kod kirurškog face liftinga!

  • Super cijena
  • 359 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 12

  • Samo jedan tretman dovoljan je za odlične rezultate!
  • Prava i jedina alternativa 'iglama' i kirurškim zahvatima
  • Nakon tretmana nema oštećenja na koži i nije potreban oporavak
  • Rezultati koji su začudili i nas

Tretman HIFU izvodi educirana kozmeticarka koja ujedno drzi i edukaciju istog tretmana za salone ljepote diljem Hrvatske. Do sada je 'uljepsala' preko 150 zena iz Hrvatske i Slovenije, provjerite i Vi zasto bas u salonu Tajna ljepote pomladiti svoje lice i dotjerati liniju do savršenstva.

 
Hifu lice
 
Rezultati su naime vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka. Moguće je blago crvenilo nakon tretmana koje nestaje u roku 15-ak minuta te se nakon toga na lice može odmah nanijeti šminka.
 
U većini slučajeva DOVOLJAN JE SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine,  a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, a krajnji rezultat do 3 mjeseca od tretmana.
 
Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira).
 
Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena. Tretman se izvodi s pomoću 3 različita aplikatora što prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. Upravo zbog toga kranji rezultat je vrlo sličan onome izvedenom kirurškom intervencijom.
 
Tretman je namijenjen osobama iznad 30. godina života koje žele izgledati mlađe a na čijem se licu primjećuje gubitak tonusa, proširene pore te plitke ili duboke bore.
 
 
Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može:
✔ potpuno ukloniti bore na čelu
✔ podignuti obrve za 3 – 4 mm (podignuti gornje kapke)
✔ ublažiti do potpuno ukloniti bore oko očiju
✔ ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake
✔ suziti proširene pore
✔ učvrstiti i podignuti obraze
✔ ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore i bore između nosa i usnica
✔ zategnuti vrat
✔ zategnuti i ukloniti podbradak
✔ zategnuti dekolte
 
TIJEK TRETMANA:
 
Prije tretmana napraviti ćemo analizu kože kako bi se utvrdilo točno stanje i tip kože. Nakon analize savjetovati ćemo vas o preparatima za kućnu njegu kože.
 
Tretman započinjemo čišćenjem lica te enzimatskim pilingom kojim se koža priprema za tretman HIFU aparatom. Zatim ocrtavamo lice prema definiranoj shemi, podešavamo parametre i odabiremo odgovarajući nastavak.
 
Na lice se obavezno nanosi dostatna količina gela koja će omogućiti nesmetano izvođenje tretmana. Po završetku tretmana slijedi završna njega.
 
Hifu tijelo
 
HIFU – trenutno najjači aparat za zatezanje kože koji TRAJNO uklanja masne stanice i daje rezultate kao kod liposukcije!
HIFU za trajno uklanjanje masnih stanica te zatezanje opuštene kože!
Samo jedan tretman dovoljan je za odlične rezultate!
 
Ono što razlikuje HIFU tretman od ostalih tretmana su njegovi čudesni rezultati. Rezultati su naime vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka. Moguće je blago crvenilo nakon tretmana koje nestaje u roku 15-ak minuta.
 
 
HIFU tehnologija omogućuje precizno djelovanje na potkožno masno tkivo. Ona izaziva oštećenje masnih stanica koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje. Uništene masne stanice se uz trigliceride i masne kiseline izlučuju prirodnim putem iz organizma, kroz limfni i krvožilni sustav.
 
Kako djeluje HIFU?
✔ uništava masne stanice
✔ reducira celulit
✔ učvršćuje kožu
✔ povećava elastičnost kože
✔ zaglađuje teksturu kože
 
Za razliku od drugih tehnologija za oblikovanje tijela poput kavitacije, radiofrekvencije, lasera i vakuuma koje rade na principu smanjivanja veličine masnih stanica, HIFU tehnologija trajno uništava masne stanice te predstavlja najbolju alternativu liposukciji.
 
HIFU aparat djeluje duboko pod kožom (9 mm – 13 mm) te koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta koja dubinski zagrijava tkivo u točno određenoj točki u dermisu na temperaturu od 60 do 70 °C bez oštećenja okolnog tkiva.
 
Posebnost ove visokosofisticirane tehnologije je ta što je za postizanje i održavanje rezultata potrebno tek 1-3 tretmana u godini (ovisno o količini masnog tkiva), nema nuspojava i tretman je maksimalno ugodan.

 

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada),
Zagreb, Hrvatska

www.tajnaljepote.hr

Dodatno predlažemo i...