Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Graz i Zotter: jednodnevno putovanje 18.04. za 165 kn!

Posjetite Graz i tvornicu čokolade gdje ćete moći kušati tekuću masu od čistog kakaa, kao i razne druge čokoladne smjese i pločice

  • Super cijena
  • 25 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

18.04.2020    1

  • Obilazak Graza uz pratitelja putovanja
  • Kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi
  • Kušajte tekuću masu od čistog kakaa, kao i razne čokoladne smjese i pločice
  • U čokoladnom baru sami napravite svoju toplu čokoladu

Polazak u 07:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.
 
Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza. Dolaskom u grad šetnja i razgled uz pratitelja putovanja: OPERA, GRADSKA VIJEČNICA, GLAVNI TRG,  GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu.  Slobodno vrijeme za vlastite programe do polaska za Riegersburgu i tvornicu Zotter.
 
Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama koje baš i nemaju previše veze s čokoladom. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa.
 
Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a po izlasku iz kina možete vidjeti, opipati… Na sljedećoj možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. Jako je gorka i uopće ne podsjeća na čokoladu, čak je i pomalo neugodna okusa. No, na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese i pločice, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov, ali još uvijek smo tek na prvoj polovici puta kroz tvornicu čokolade.
 
Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati. Mogućnost posjeta zoološkom vrtu u sklopu tvornice. Odlazak prema slovenskoj granici te dalje prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.
 
Cijena uključuje:
✓ vožnja turističkim autobusom prema programu
✓ šetnja s razgledom uz pratitelja putovanja
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ troškove organizacije i realizaciju putovanja
✓ jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje: 
✓ ulaznice za tvornicu čokolade Zotter
✓ troškove osobne potrošnje
✓ policu zdravstvenog osiguranja i od otkaza puta od strane putnika
✓ sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Obavezna nadoplata (na licu mjesta):
✓ ulaznice za tvornicu Zotter: odrasli 16.50 €, djeca 11-18 g. 13.50 €, djeca 6-10 g. 10.50 €, djeca 4-5 g. 5.50 €, djeca do 3 godine besplatno
 
Organizator ovog putovanje je putnička agencija Best Travel (ID KOD: HR-AB-01-080806214) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Best Travel

Ilica 49, galerija Obrtničke komore 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.besttravel.hr

Dodatno predlažemo i...