Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Unajmite na 3 dana čudesnu kuću za odmor u mjestu Lič kraj poznatih Fužina!

Odmor u Gorskom kotaru s dva noćenja za 2, 4, 6 ili 10 osoba

  • Super cijena
  • 550 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 2

23.12.2018    2-10

  • 3 km od popularnog turističkog odredišta Fužina
  • Blizina atraktivnog jezera Bajer i špilje Vrelo
  • Obilježene pješačke, biciklističke i planinarske staze

Doživite pravu zimsku bajku u idiličnom Gorskom kotaru! Povedite najdraže osobe u predivne krajeve koji pružaju beskrajno uživanje u miru, tišini i čarobnoj prirodi!

Lič je selo u Gorskom kotaru smješteno u Ličkom polju, nedaleko od planine Viševice i umjetnog jezera Bajer, udaljeno 3 km od popularnog turističkog odredišta Fužina. Fužinarski kraj nudi turistima brojne sportske i rekreacijske sadržaje. U okolici ćete naći devet obilježenih pješačkih i biciklističkih staza, obilježene su i planinarske staze, a najpopularnija je šetnica oko jezera Bajer. Iznimno je atraktivna i špilja Vrelo čija se starost procjenjuje na 3,5 - 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima. Osobitu vrijednost špilji daje joj voda - na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor. Zbog njene pristupačnosti i atraktivnosti, špilju obilaze sve generacije, od najmlađih do starijih osoba.

Zanimljivo će vam biti i posjetiti crkvu Sv. Jurja u Liču iz 1662. godine, najstariju u ovom kraju. U Liču se nalazi u vrlo atraktivna i po mnogočemu posebna Zavičajna zbirka gdje su prikupljeni zanimljivi etnografski predmeti i arhivska građa koji govore o povijesti ovoga kraja.

S današnjom ponudom možete unajmiti kuću za odmor na tri dana i dvije noći za dvije, četiri, šest ili osam osoba! Dođite i priuštite si savršen odmor u zimskoj idili!

Gorski kotar vas zove!

Kuća za odmor Lič

Banovina 26,
Lič

Dodatno predlažemo i...