Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Posjetite Glavani park! Najveći adrenalinski park u Hrvatskoj!

Avantura za cijelu obitelj! Pomaknite svoje granice i probajte nešto novo i uz to se ludo zabavite!

  • Vrijednost550 kn
  • Popust36%
  • Ušteda200 kn
 • 350 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 46

 • Priuštite si nezaboravnu adrenalinsku pustolovinu u Istri
 • U ponudu je uključeno čak 7 igara, a neke su ljudski katapult, zip line, most s monociklom, skok s 20 m visine, 12 m visoka ljuljačka, staze na visinama...
 • Predivan dan pun adrenalina, zabave i pomicanja vlastitih granica čeka vas u Glavani parku

Tražite li dan ispunjen zabavom, adrenalinom i istovremeno opuštajućom atmosferom u prekrasnoj unutrašnjosti Istre? Želite li doživjeti avanturu i uzbuđenje za Vas i Vašu obitelj? U Glavani Parku, u blizini Barbana u Istri, možete pronaći svu zabavu i adrenalin koje tražite!

Osim što ima najbolju i najveću stazu za penjanje na užadi, u parku se nalazi i životinjski park gdje možete vidjeti koze, ovce, kokoši, zečeve i njihovu mladunčad, te naravno, uvijek prijateljski "raspoložene” mačke i pse!

Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.

Glavani park je avanturistički park smješten u Istri na rubu sela Glavani, na cesti između Vodnjana i Barbana. 

U deset godina postojanja, Glavani park se sadržajno i prostorno širi i poboljšava kvalitetu ponude.
Osim “high ropes” poligona za penjanje sa stazama na 2, 6 i 10 metara, posjetitelji Glavani parka mogu isprobati slobodan pad na ljuljački od 12 m, vožnju na monociklu iznad provalije, skok “quick jump-om” s 20 m visine, profesionalni zid za penjanje od 12 m.

Najnovija atrakcija je Ljudska praćka na kojem gosti mogu osjetiti pravo adrenalinsko 4G ubrzanje od 0-100 km/h u sekundi. 

Osim u adrenalinskim sadržajima, posjetitelji mogu uživati u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi uz kavu, piće, sladoled i roštilj. Ulaz u Glavani park se, naime, ne naplaćuje, a najmlađi se mogu poigrati u mreži i kućici na drveću, mini bageru te nahraniti i pomaziti koze, kozliće, mačke i pse koji slobodno šeću parkom.  

Glavani park je izgrađen i certificiran prema EU standardima o adrenalinskim parkovima čime se jamči kvaliteta i sigurnost, a o zadovoljstvu posjetitelja, kako stranih, tako i lokalnih, svjedoče i visoke ocjene i komentari na stranicama Trip Advisora te priznanje “Certificate of excellence” koje svake godine dobivaju.
 

Avantura za cijelu obitelj

Ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park izgrađen je upravo za Vas!

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti ćete na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.Profesionalno, iskusno i potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!


Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku - Glavani park!    

Glavani park

Glavani 10,
52207 Barban, Hrvatska

www.glavanipark.com

Dodatno predlažemo i...