Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Fužine, G. Kotar: 3 dana za dvije osobe!

Zaljubite se u slikovite planine, tišinu šuma i ljepotu jezera u Fužinama

  • Vrijednost740 kn
  • Popust46%
  • Ušteda341 kn
 • 399 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

 • Zaljubite se u slikovite planine, tišinu šuma i ljepotu jezera u G. Kotaru
 • Prekrasne pješačke staze, jezera, špilja Vrelo, NP Risnjak
 • Ugodni, opuštajući i domaći ambijent doma
 • Autohtona kuhinja

Jeste li ikad proveli odmor u Gorskom kotaru?

Ako jeste, ne treba vas posebno nagovarati na još jedan dolazak. Ako niste, sada je pravi trenutak da nadoknadite propušteno! Svatko tko posjeti Gorski kotar, na prvi se pogled zaljubi u slikovite planine, tišinu šuma i ljepotu jezera. Ovo je pravi raj na zemlji. Samo zamislite kako je lijepo kada vas preko dana oduševljavaju prekrasni krajolici, a po noći uspavljuje svježi goranski zrak!

Ugostit će vas Lovački dom Arnika koji se nalazi na prelijepom mjestu, malo izvan centra Fužina (oko 800 m), u divnoj prirodi. Ugodni, opuštajući i domaći ambijent odlika su ovog doma. Ako volite dobru kuhinju, ovdje ste na pravom mjestu jer vam njihov restoran à la carte svakodnevno nudi ukusne obroke. Sadržaji pri objektu upotpunit će vaš odmor: igraonica za djecu, stolni nogomet i igrači aparat za djecu. Spomenimo i da su Fužine pravo malo turističko mjesto u kojem se nalazi sve što vam treba: željeznička i autobusna stanica, benzinska pumpa, banka, pošta, turistički ured, trgovine, ugostiteljski lokali, ambulanta, apoteka, suvenirnica...
 
Ovdje možete uživati u brojnim aktivnostima. Tijekom boravka, možete se opustiti uz ugodne šetnje u prirodi i uz jezera Bajer i Lepenicu. Među ostalim atrakcijama tu su špilja Vrelo, Nacionalni park Risnjak te brojne pješačke staze koje će vas odvesti do mnogih mjesta iznimne prirodne ljepote koje vrijedi istražiti. Također, možete posjeti i okolna mjesta kao što su  Lokve, Delnice, Mrkopalj, Crni Lug, Skrad... Dovezete li sa sobom bicikle, tu su prekrasne staze za vas, a možete uživati i u vožnji kočijom!
 
04.04. i 02.05.2020. u 18:00 h održavaju se radionica prirodne kozmetike. Jako interesantno korisno i lijepo. Radionica se plaća na licu mjesta 70,00 kn u toj cijeni je uključeno jedno piće + 1 kolač.
 
Provedite prekrasan odmor u Gorskom kotaru u Lovačkom domu Arnika!

Lovački dom Arnika Fužine

Klađe 22,
Fužine, Hrvatska

lovackidomarnika.eatbu.hr

Dodatno predlažemo i...