Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Estetska korekcija ušiju u Poliklinici Superiora za 5.400 kn!

Estetskim zahvatom riješite problem uške nepravilnog oblika, prevelikih ušiju ili deformacija - na portalu plaćate rezervaciju, a ostatak iznosa u Poliklinici

  • Super cijena
  • 900 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 1

  • Estetski zahvat kojim se otklanjaju deformacije uške
  • Rezultati su u potpunosti vidljivi 10 dana nakon zahvata
  • Ožiljci se ne vide, a zadovoljstvo je potpuno

Estetska korekcija ušiju ili otoplastika
 
Korekcija ušiju, odnosno otoplastika je korektivno estetski zahvat kojim se otklanjaju deformacije uške. Njime se najčešće korigira nepravilan otklon uha u odnosu na glavu. Klempavost, asimetričnost i prirođene deformacije uške nisu rijetkost, a korekcija ušiju je jednostavna operacija kojom se sve navedeno lako otklanja.
 
Priprema pacijenta
 
Nerazvijeni rub, plitka ušna školjka, zadebljana hrskavica i podvojena resica su uz klempavost, prevelike uši i uške nepravilnog oblika su najčešće malformacije vidljive od rođenja.
 
Nezadovoljstvo izgledom, pogotovo ako su deformacije prisutne na području lica, može uzrokovati osjećaj nezadovoljstva, manje vrijednosti i narušenog samopouzdanja. Stoga je korekcija ušiju idealan zahvat kako bi ispravili spomenute nedostatke i spriječili jačanje negativnih osjećaja. 
 
Ono što je specifično za otoplastiku i po čemu se razlikuje od većine ostalih estetskih zahvata jest da se može izvršiti već u ranoj fazi djetinjstva. Rast ušne školjke je gotovo u potpunosti završen do pete godine života pa se korekcija ušiju može obaviti već nakon navršenih šest godina djetetovog života. Time se relativno rano otklanjaju nedostaci koji mogu biti izvori spomenutog nezadovoljstva.
 
Tijek zahvata
 
Korekcija ušiju je rutinski zahvat i najčešće traje do sat vremena. Dobra priprema i kvalitetan rez su najvažniji u samom procesu operacije. Otoplastika se obavlja pod lokalnom anestezijom.
 
 
 
Tijek oporavka i korisni savjeti
 
Od 24 do 48 sati nakon operacije, oko glave je obavezno nositi debeli zavoj koji mora pokrivati uške. Nakon skidanja zavoja, preporučuje se nošenje elastične trake koja sprečava eventualne ozljede uški do kojih ponekad može doći prilikom spavanja. Potpuni oporavak, odnosno nestajanje boli, oteklina i podljeva traje otprilike desetak dana, a šavovi se vade nakon sedam dana.
 
Rezultati operacije
 
Nakon potpunog nestajanja svih tragova operacije, dakle za otprilike deset dana, korekcija ušiju će pokazati svoje rezultate. Ožiljci se ne vide, a zadovoljstvo je potpuno.
 
Poliklinika Superiora 
 
Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažu s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. 
 
Tendencija im je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

Poliklinika Superiora

Voćarska ulica 14,
Zagreb, Hrvatska

www.superiora.hr

Dodatno predlažemo i...