Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online edukacije za: MENADŽERE, rukovoditelje, voditelje projekata... već za 420 kuna!

Odaberite program online edukacije za menadžerske pozicije

  • Vrijednost1,200 kn
  • Popust65%
  • Ušteda780 kn
 • 420 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Edukacije će biti na biti raspolaganju godinu dana, polažete ispit i dobit ćete certifikat!
 • Voditelji manjih grupa (3 modula - paket od 16 edukacija)
 • Direktori, rukovoditelji, voditelji projekata (3 modula - paket od 30 edukacija)

 

Menadžeri se danas učestalo susreću s činjenicom da njihov status i mogućnost unapređenja, pa i ostanak na sadašnjoj rukovodećoj poziciji, umnogome ovise o sposobnostima da se uspješno nose s vlastitom osobom i s ljudima u svojem okruženju.


• Znate li uspješno rukovoditi poslovima, a istodobno i ljudima?
• Znate li što se očekuje od prosperitetnih poduzeća? ...
• Jeste li uspješni u komuniciranju s drugima? Znate li pregovarati i prezentirati?
• Kako se nosite sa stresom? Razumijete li kako motivacija utječe na vas i na vase suradnike? ...


Sve ovo zanima vaše poslodavce koji su svjesni da uspjeh svakog poslovanja ovisi o sposobnim menadžerima-pojednicima i njihovim uigranim timovima, da su znanja i stručnost temelj dobrog posla, ali da to nije dovoljno nema li među menadžerima i zaposlenicima na svim razinama kvalitetne komunikacije, ako su ljudi nezadovoljni, nemotivirani i pod stresom, ako se prema svojim nadređenima, kolegama i podređenima ne izgrade mostovi povjerenja i uzajamnog poštovanja...


Uspjesi i zadovoljstvo menadžera ulogom koju imaju umnogome ovise o tome jesu li u stanju uspostaviti kvalitetne međuljudske odnose, vješto komunicirati te znati slušati, o njihovom samopouzdanju da se na njih može računati... O tome jesu li prema svojim kolegama, podređenim suradnicima i nadređenima sposobni izgraditi most povjerenja i uzajamnog poštovanja...


Usavršavanje u tom smislu konkretno će pomoći u uspješnom obavljanju složene i zahtjevne uloge menadžera. Pomoći će i u napredovanju - ili opstanku na sadašnjoj poziciji.

Sadržaji paketa:
• Paket za menadžere – direktore, rukovoditelje, voditelje projekata
UMIJEĆE KOMUNICIRANJA: Osnove uspješnog komuniciranja, Stilovi komuniciranja, Kako bolje razumjeti druge, Utjecajna komunikacija, Upravljanje konfliktima, Moć pregovaranja, Umijeće prezentiranja, Kultura poslovnog komuniciranja.
MENADŽERSKE VJEŠTINE: Liderstvo - umijeće vođenja, Menadžment - upravljanje poslovima i ljudima, Timski rad, Stilovi vođenja, Motivacija - ključ uspješnog poslovanja, Učinkoviti sastanci, Poslovna etika, Društveni izvori moći.
OSOBNE VJEŠTINE: Jačanje samopouzdanja, Donošenje odluka, Upravljanje stresom, Upravljanje vremenom, Rješavanje problema, Budite kreativni i inovativni, Emocionalna inteligencija, Umijeće procjenjivanja ljudi, Javni nastup.
POSEBNA ZNANJA: Uslužna kultura – odnos prema klijentima, Alati za poslovne analize, Uspješan intervju, Društveno odgovorno poslovanje, Zaštita osobnih podataka.


• Paket za menadžere – voditelje manjih grupa

UMIJEĆE KOMUNICIRANJA: Osnove uspješnog komuniciranja, Stilovi komuniciranja, Kako bolje razumjeti druge, Utjecajna komunikacija, Upravljanje konfliktima, Moć pregovaranja, Kultura poslovnog komuniciranja.
MENADŽERSKE VJEŠTINE: Menadžment - upravljanje poslovima i ljudima, Timski rad, Motivacija - ključ uspješnog poslovanja, Učinkoviti sastanci.
OSOBNE VJEŠTINE: Donošenje odluka, Upravljanje stresom, Rješavanje problema, Umijeće procjenjivanja ljudi.
POSEBNA ZNANJA: Uslužna kultura – odnos prema klijentima, Zaštita osobnih podataka.

Svaka pojedinačna edukacija sastoji se od 14-36 stranica teksta koji opcionalno uključuje i: online test samoprocjene (kviz); vježbe/ primjere/ zadatke; grafičke prikaze i ilustracije; tabelarne preglede; prigodne izreke.


Na kraju svake edukacije obavezan je online test – ispit znanja, koji sadrži 10-30 pitanja. Test/ispit znanja možete polagati do 3 puta. Vrijeme polaganja je ograničeno, ali bez brige, dovoljnog je trajanja da usput možete popiti i kavu!
Nakon položenog testa/ispita znanja, promptno stječete online certifikat s opisom ishoda učenja - usvojenih znanja i vještina, kojeg odmah može pronaći na svojoj stranici portala pod Korisnički podaci.


Predvidivo ukupno vrijeme učenja je 8-16 sati, ovisno o opsegu pojedine problematike... ali mnogi polaznici pojedine edukacije svladavaju i u znatno kraćem vremenu. Ono što naglašavamo je da učiti možete, kao i pristupati online kvizu ili ispitu, kada god vam odgovara. Ničim niste ograničeni! Učenje možete prekidati i nastavljati bezbroj puta... osim testa-ispita znanja. Također, možete svladavati paralelno koliko god želite edukacija! Od trenutka kupnje, edukacije će vam biti na biti raspolaganju daljnjih godinu dana!

Kako biste iskoristili kupon, potrebno je prijaviti se na portalu (info@mojrazvoj.hr) do 15.2.2017.

Pokažite svoju inicijativu i uložite u vlastito usavršavanje - u podizanje menadžerskih kompetencija te stjecanje novih znanja uz portal Moj razvoj!

Moj razvoj

Telefon:

info@mojrazvoj.hr
www.mojrazvoj.com

Dodatno predlažemo i...