Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

E - bike doživljaj otoka Krka samohodnim električnim biciklom!

Kroz 3:30h vožnje (35km) upoznajte tradiciju i doživite okuse otoka Krka

  • Vrijednost890 kn
  • Popust30%
  • Ušteda267 kn
 • 623 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 4

 • Male grupe uz vodiča, bicikle i svu opremu 
 • Ture vođene djelomično prometnicama odnosno biciklističkim stazama, a u većem djelu atraktivnim makadamom
 • Samohodni električni super - bicikl eliminira potrebu za pedaliranjem i performansama nadmašuje ostale na tržištu

E – BIKE DOŽIVLJAJ OTOKA KRKA

Uživajte u vođenoj avanturističkoj vožnji na Qulbix električnim super biciklima (kod kojih se ne koriste pedale nego ručica gasa) i doživite netaknutu prirodu, autentične okuse i mirise otoka Krka.

Primarna ideja je spajanje prirodnog bogatstva otoka Krka s ekologijom i tehnologijom električne energije za maksimalni interaktivni doživljaj turističkog proizvoda koji pruža mogućnost dosega udaljenih atraktivnih lokaliteta na brz, zabavan, inovativan i avanturistički način. 


Uživajte u vođenoj avanturističkoj vožnji na Qulbix električnim super biciklima (kod kojih se ne koriste pedale nego ručica gasa) i doživite netaknutu prirodu, autentične okuse i mirise otoka Krka.
 
Prva postaja – kamp Valamar
Na startu vas čekaju vodiči koji vas upoznaju s radom Qulbix električnog super bicikla, podijele zaštitnu opremu i tura može krenuti. Vožnja počinje po bajkovitim makadamskim stazama na južnim padinama otoka…
 
Druga postaja – OPG Mrakovčić
Uz spektakularnu panoramu Puntarske uvale, dok vas prati miris samoniklog mediteranskog bilja, dolazite do Lakmartina. Tamo se nalazi OPG Mrakovčić iz čije sirane nastaje jedan od deset najboljih tvrdih sireva na svijetu. Osim sireva, možete uživati i u maslinovom ulju te proizvodima od smokava.
 
 
Treća postaja – jezero Ponikve
Ponikve su mjesto u samoj unutrašnjosti otoka, najpoznatije po svom krškom fenomenu, rijetkom u Hrvatskoj i svijetu. Za vrijeme obilnih kiša podzemne vode u samo nekoliko sati stvaraju jezero, a već prva bura vraća svu vodu u podzemlje i tako se stvara “sad ga vidiš, sad ga ne vidiš” fenomen.
 
Četvrta postaja – agroturizam Dvori Sv. Jurja
Nakon divlje prirode dolazite u mediteransko kameno zdanje agroturizma Dvori sv. Jurja, koje se nalazi usred beskrajnih maslinika, daleko od prometnica i gradske vreve, a krasi ga veličanstveni pogled na otok Plavnik i Cres. Tamo ćete ručati autohtono jelo „šurlice“, zaštićeno zemljopisnim podrijetlom koje najbolji okus ima upravo na Krku. Uživajući u “pašti na krčki način” s različitim gulašima i umacima opuštate se u domaćinskoj atmosferi.
 
Ture su vođene djelomično prometnicama odnosno biciklističkim stazama, a u većem djelu atraktivnim makadamskim, nerazvrstanim stazama koje vode vidikovcima s kojih se pružaju veličanstveni pejsaži.
 
 
 
Tvrtka se može pohvaliti da su pioniri Europe u ovom šire u ovakvom, specifičnom obliku cikloturizma jer kao osnovno sredstvo djelatnosti koriste proizvod Qulbix 76R - samohodni, ručicom (motorističkog) gasa pokretan električni bicikl visokih performansi, bez potrebe za pedaliranjem (iako pedale posjeduje), namijenjenog van terenskoj vožnji.
 
 

Maksimalna brzina bicikla je 90km/h, no limitiran je do 55km/h (iz sigurnosnih razloga) za potrebe klijenata, prosječnog dosega 70km na jednom punjenju.
 
Vidimo se na Krku!

TOUReBIKE

Ulica Narodnog preporoda 80,
Krk (Premium Camping Resort), Hrvatska

www.facebook.com/tourebike

Dodatno predlažemo i...