Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Snijeg je pao! Dnevna ski karta za skijanje na Krvavcu + ručak na stazi za 1 osobu za 325 kn!

Kupon vrijedi za bilo koji dan do kraja sezone! U Sloveniji je tek sad počela prava zima! Provedite aktivan dan u skijanju na njihovoj najpoznatijoj planini!

  • Super cijena
  • 325 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 12

31.03.2020    1

  • Krvavec je jedno od najbolje organiziranih i najposjećenijih skijališta u Sloveniji
  • Staze su raznovrsne i pogodne i za vrhunske i za rekreativne skijaše 
  • Zbog ugodne atmosfere, ljubaznih domaćina i dosta zabave, ovdje ćete se zasigurno poželjeti vratiti

Skijalište Krvavec, jedno od omiljenih u Sloveniji, nudi vam 35 km staza i bogatu dodatnu ponudu!

Skijalište Krvavec, koje se nalazi u općini Cerklje na Gorenjskem, jedno je od najpoznatijih skijališta u Sloveniji. Krvavec je udaljen 25 km od Ljubljane, 130 km od Rijeke, te 170 km od Zagreba.
Skijalište ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu.
 
Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već krajem studenog. Skijalište svake sezone jamči 100 skijaških dana.
 
Skijaške staze su različite zahtjevnosti te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše. Bogata dodatna onuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za utrke i trening poligon, poligon za početnike i dječje igralište koje privlaći skijaše početnike.
 
 
 
 
Velika atrakcija na skijalištu Krvavec je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se opet vratiti na Krvavec.
 
Početna stanica gondole koja je obnovljena prije nekoliko godina, ujedno je i mjesto gdje se mogu kupiti ski karte, ali pogledati i kamera koja pokazuje situaciju na samom skijalištu. Osim prodaje karata, ovdje se nalaze i sanitarni čvorovi te garaže u koje možete smjestiti vaš auto, uz prethodnu rezervaciju, jer je broj mjesta ograničen! Običan parking je besplatan.  Sve ostale popratne usluge nalaze se na samom skijalištu do kojeg se dolazi gondolom.
 
Gornja stanica gondole ujedno je i početna točka skijališta, koja se nalazi na nadmorskoj visini 1477 m. U gornjoj zgradi gondole smjestio se ski servis, ski rent, prva pomoć te još jedan sanitarni čvor.Početna stanica, prije nekoliko godina obnovljene gondole za šestero ljudi ujedno je i mjesto gdje se mogu kupiti ski karte, ali pogledati i kamera koja pokazuje situaciju na samom skijalištu. Osim prodaje karata, ovdje se nalaze i sanitarni čvorovi te garaže u koje možete smjestiti vaš auto, uz prethodnu rezervaciju, jer je broj mjesta ograničen! Sve ostale popratne usluge nalaze se na samom skijalištu do kojeg se dolazi gondolom.

Gornja stanica gondole ujedno je i početna točka skijališta, koja se nalazi na nadmorskoj visini 1477m. U gornjoj zgradi gondole smjestio se ski servis, ski rent, prva pomoć te još jedan sanitarni čvor.

Iskoristite ovu odličnu ponudu za skijanje na popularnim stazama skijaškog centra Krvavec!

RTC Krvavec d.o.o.

Grad 76,
4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

www.rtc-krvavec.si

Dodatno predlažemo i...