Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dipping nails - tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte!

Ova metoda zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom

  • Vrijednost160 kn
  • Popust38%
  • Ušteda61 kn
 • 99 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • Ovom manikurom ne oštećujemo prirodan nokat
 • Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan, a efekt traje 3 do 6 tjedana

Dipping nails je tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte.

Metoda koja je podrijetlom iz Amerike zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija i kod nas.

Pri izradi ove manikure ne koriste se primeri koji isušuju nokte, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Koristi se baza, aktivator i sjaj koji se suše na zraku u kombinaciji s puderastim prahom koji sadrži titan, kalcij, vitamin E i kaučuk.
 
Materijali koji su se do sada koristili u svom sastavu su imali metakrilat koji je zaslužan za alergijske reakcije i  dehidraciju nokatne ploče što dovodi do pucanja i listanja ako se nokat pri korijenu ne tretira hranjivim uljima ili kremama. Tekućine koje se koriste pri izradi dipping manikure sadrže cijanoakrilat koji se koristi u medicini, točnije za lijepljenje rana umjesto šivanja te u  stomatologiji kod protetike zuba, tako da klijentice koje su imale alergijske reakcije na gel, akril ili trajni lak bez bojazni mogu napraviti ovo vrstu manikure.
 
Nokti su potpuno prirodnog izgleda – tanki, čvrsti i najvažnije od svega zdravi, jer ovom manikurom ne oštećujemo prirodan nokat što znači da je ovo zdrava alternativa tradicionalnom gelu i akrilu. Vrijeme izrade ovih noktiju ne razlikuje se od vremena potrebnog za skidanje i nanošenje trajnog laka.
 
Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan, a efekt traje 3 do 6 tjedana. Kada se odlučite skinuti dipping manikuru jednostavno ju rastopite u acetonu, bez rašpanja ili nasilnog guljena proizvoda sa nokta.

Sun & Beauty, studio za sunčanje

Tratinska 38 (ulaz iz ulice Huga Badalića),
Zagreb, Hrvatska

www.sunandbeauty.hr

Dodatno predlažemo i...