Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dipping Nails u studiju Tanja u Crikvenici!

Dipping nails je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte

  • Vrijednost200 kn
  • Popust51%
  • Ušteda101 kn
 • 99 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Nova tehnologija
 • Nokti su potpuno prirodnog izgleda
 • Jednostavan, siguran i bezbolan proces
 • Efekt traje 3-6 tjedana

Dipping nails je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte!
 
Metoda koja je podrijetlom iz Amerike zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija i kod nas.
 
Pri izradi ove manikure ne koriste se primeri koji isušuju nokte, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Koristi se baza, aktivator i sjaj koji se suše na zraku u kombinaciji s puderastim prahom koji sadrži titan, kalcij, vitamin E i kaučuk.
 
Materijali koji su se do sada koristili u svom sastavu su imali metakrilat koji je zaslužan za alergijske reakcije i dehidraciju nokatne ploče što dovodi do pucanja i listanja ako se nokat pri korijenu ne tretira hranjivim uljima ili kremama. Tekućine koje se koriste pri izradi dipping manikure sadrže cijanoakrilat koji se koristi u medicini, točnije za lijepljenje rana umjesto šivanja te u stomatologiji kod protetike zuba, tako da klijentice koje su imale alergijske reakcije na gel, akril ili trajni lak bez bojazni mogu napraviti ovo vrstu manikure.
 
Nokti su potpuno prirodnog izgleda – tanki, čvrsti i najvažnije od svega zdravi, jer ovom manikurom ne oštećujemo prirodan nokat što znači da je ovo zdrava alternativa tradicionalnom gelu i akrilu. Vrijeme izrade ovih noktiju ne razlikuje se od vremena potrebnog za skidanje i nanošenje trajnog laka.

Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan, a efekt traje 3 do 6 tjedana. Dezinficirane nokte oblikujemo, potisnemo kožicu i matiramo nokat. Nanosimo baznu tekućinu, potom nokat uranjamo u prah. Postupak ponavljamo na svih deset prstiju. Ovisno željenoj duljini i stanju nokta, nanosimo 2-4 sloja. Kada smo zadovoljni debljinom proizvoda na noktu, nanosimo aktivator koji dodatno suši i učvršćuje. Nokte prema želji dodatno oblikujemo i nanosimo sjaj koji se suši dvije minute. Manikuru završavamo kao i uvijek uljem za njegu noktiju i hranjivim losionom. 

Studio Tanja

Vinodolska 21,
Crikvenica, Hrvatska

www.fb.com/studiotanjacrikvenica

Dodatno predlažemo i...