Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Detaljno čišćenje stolnog računala - osigurajte brzinu, stabilnost u radu i produljite radni vijek računala za samo 125 kn!

Iskoristite AKCIJSKU PONUDU i ubrzajte si računalo uz ovu povoljnu cijenu!

  • Vrijednost250 kn
  • Popust50%
  • Ušteda125 kn
 • 125 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Već mjesecima Vaše računalo "šteka" i znate da mu treba stručna ruka koja zna što radi, a nikako da nađete pravu osobu za to?  Evo odlične prilike!

 

Riješite se prašine već danas i ubrzajte rad svog stolnog računala!

Računalo je sporo, baš presporo! Dok se ono upali, vama prođe pola dana, ali i volja za onime što ste htjeli raditi na njemu. S vremenom vam je muka uopće na samu pomisao na njegovo paljenje i korištenje, jer je rad na njemu postalo muka, a uz to dobijete i nekoliko sijedih od živciranja. Zvučni poznato?

Stanite! Nemojte svoje računalo bacati u zid, jer mi imamo rješenje koje će mu omogućiti da radi glatko i obavlja optimalne performanse!

Uzrok sporog i nefunkcionalnog računala je prašina! Ona je najveći neprijatelj, jer upravo njezine čestice koje se s vremenom, neprimjetno nakupljaju usporavaju rad računala. 

Čišćenje prašine je potrebno napraviti s vremena na vrijeme i ono je od presudne važnosti za normalan rad računala, a priznajmo - vrlo vješto zaboravljamo na to!

Temperaruta je isto važna. Bitno je da komponente od kojih je sastavljeno računalo imaju propisanu stabilnu temperaturu, odnosno ne pregrijavaju se, a samim time računalo će biti manje ugroženo od temperaturnih šokova. 

Za proces hlađenja računala je potreban nesmetan protok zraka, a ono nije moguće ako je računalo natrpano prašinom. Dakle, s jedne strane ventilatori uvlače hladan zrak, a s druge strane izbacuju onaj topli.
 

Nakon nekog vremena korištenja računala na stijenkama računala nakuplja se prašina koja utječe na hladnjak procesora, pa zbog toga računalo može prestati sa radom ili će početi proizvoditi čudne vukove zbog nakupine prašine. Ukoliko ventilator prestane raditi, druga opasnost je i začepljenje protoka zraka. 

Kod pregrijavanja mogu nastradati i elektrolitski kondenzatori koji usporavaju rad računala ili ga je nemoguće pokrenuti, dok u određenim uvjetima može doći i do eksplozije unutar računala. Također, zbog nakupljanja prašine može doći i do strujnog udara koje će potom oštetiti vitalne komponente računala do te mjere da ga se i ne isplati popravljati. 

Ova ponuda vam osigurava detaljno čišćenje stolnog računala sa provjerom rada svih komponenti. To podrazumijeva čišćenje unutrašnjosti računala od prašine i ostale prljavštine, promjena termalne paste između procesora i hladnjaka, te provjera ispravnosti svih komponenti u računalu.

Obavezno očistite svoje računalo barem jednom godišnje, ali svakako se preporučuje učiniti to i češće.

Prepustite se u ruke stručnjaka s bogatim iskustvom i zaboravite na živciranje zbog rada svog računala! 

Uz ovu dobru akcijsku cijenu možete to učiniti već i danas!

Abakus servis, obrt za informatičke usluge

Gospodska 20,
10000 Zagreb, Hrvatska

www.abakus-servis.hr

Dodatno predlažemo i...