Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dermapen ili Hydrapen - savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici

Ubrzani tempo, stres i razni vanjski čimbenici utječu na našu kožu koja, pod njihovim utjecajem, gubi svoj sjaj i mladenački izgled

    • Vrijednost800 kn
    • Popust63%
    • Ušteda501 kn
  • 299 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 4

Dermaroller ili Dermapen - služi tretiranju kožnih stanja kao što su ožiljci i starenje kože uz pomoć kolagena.

 
Čemu služi microneedling terapija?
Microneedling terapija najčešće služi pomlađivanju kože i vraćanju elastičnosti. Može se koristiti za tretiranje sljedećih stanja kože:
 
✓ ožiljci (npr. od akni)
✓ pjege
✓ bore
✓ strije
✓ proširene pore
✓ neujednačen ten
✓ smanjena elastičnost kože
 
Microneedling terapija može se primijeniti bilo gdje na tijelu (kao što su noge sa strijama, prsa i leđa s ožiljcima od akni), a najčešće se izvodi na licu.
 
Najraširenija upotreba je ipak za uklanjanje ožiljaka od akni.  Drugi najčešći razlog za odabir tretmana je pomlađivanje kože i uklanjanje bora.
 
Microneedling terapija djeluje uz pomoć kolagena. To postiže uz pomoć malih iglica na aparatu kojima stvara blage ozlijede na površinskom sloju kože. Time potiče kožu da stvara kolagen čime se proizvodi tkivo bogato kolagenom.
 
Kolagen je esencijalni protein koji (između ostaloga) doprinosi mladenačkom izgledu kože te održava njezinu elastičnost i glatkoću.
 
S godinama koža gubi kolagen, što doprinosi boranju kože, pa poticanjem kože da proizvodi kolagen nastaje tkivo koje je ujednačenije u tonu i teksturi. Još jedan način gubitka kolagena su ozlijede i ožiljci.
 
Najčešće se preporučuje 4 – 6 tretmana u vremenskom okviru od 4 do 6 tjedana za najbolji učinak. Nakon toga preporučuje se jedan tretman za održavanje učinka svakih 6 ili 12 mjeseci.

Hidra Pen je uređaj za mikroiglice koji također sadrži kapsulu napunjenu serumom koja ubrizgava u vašu kožu tokom procesa tretmana. Ova procedura uzrokuje mikro oštećenja, koja stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina i pospješuju staničnu obnovu. Igle formiraju mikro-kanale u koži, što pomaže prodiranju više od 80% sastojaka seruma u kožu - mnogo više nego kada biste serum primjenjivali lokalno. Tehnika koristi vrlo fine igle za isporuku preparata mikroiglicama u srednji sloj (mezoderm) kože. Ideja koja stoji iza mezoterapije je da ona ispravlja osnovne probleme poput loše cirkulacije i upale koji uzrokuju oštećenje kože, kao i da izvuče maksimum iz željenih sastojaka seruma.
 
Ovom metodom uspješno se rješavaju nazolabijalne bore, kao i bore na čelu, takodjer osvježiti ćete lice i izgledati odmorno.

La Camilla Beauty & nutrition centar

Ulica Miroslava Milića 1,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/La-Camilla-Centar-655049841624602/

Dodatno predlažemo i...