Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NOVO! DermaFrac estetski tretman!

Personalizirani estetski tretman moćne rejuvenacije, biorevitalizacije, hidratacije i liftinga za značajno pomlađivanja lica, vrata i dekoltea

 • Super cijena
 • 1299 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Značajna evolucija moćne rejuvenacije, biorevitalizacije i hidratacije
 • Smanjenje bora, pora i hiperpigmentacija
 • Ujednačen ten i kvaliteta tonusa
 • Direktnom infuzijom injektibilnih seruma pomlađuje zrelu, opuštenu i atrofičnu kožu

Dermafrac estetski tretman je značajna evolucija moćne rejuvenacije, biorevitalizacije i hidratacije!
 
DermaFrac estetski tretman direktnom infuzijom injektibilnih seruma pomlađuje zrelu, opuštenu i atrofičnu kožu lica, vrata i dekoltea. Snažno hidratizira sve slojeve, smanjuje i sprječava nastanak bora, suzbija nabore kože, reducira pore i ožiljke. Ujednačava ten, reducira hiperpigmentacije, potiče obnovu stanica. Aktivira fibroblaste u stvaranju novog kolagena i elastina. Potiče mehanizme ozdravljenja kože. Povećava epidermalnu gustoću, čvrstoću i elasticitet i vraća koži sjaj, glatkoću, tonus i blistavost. 

Tretman je bezbolan, siguran i učinkovit. DermaFrac aplikator osigurava direktni prolazak ljekovitih seruma kroz epidermalnu barijeru i aplikaciju u dermis. Aplicira biorevitalizirajuće serume, vitamine, minerale, koenzime, peptide za pomladjivanje, rejuvenaciju i prevenciju starenja, hijaluron za snažnu hidrataciju, reduktore hiperpigmentacija, faktore rasta, vitamine i serume za blistavost, redukciju bora, pora, akni, tonus i lifting lica, vrata i dekoltea.
 
1. Hydrate serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja stvara hidrantni sloj za snažnu hidrataciju svih slojeva kože s utjecajem na smanjenje bora. Vitamin A potiče obnovu stanica i stimulira formaciju nove kože. Vitamin E štiti kožu od štetnog djelovanja UV zraka.
 
2. Rejuvenate serum se sastoji od 5 aktivnih supstanci koji stimuliraju fibroblaste u stvaranju novog kolagena u koži. Opušta muskulaturu i sprječava pojavu bora uzrokovanu stalnim mišićnim pokretima. Pomlađuje i prevenira starenje.
 
3. Growth factor serum stimulira stanični rast, proliferaciju, staničnu diferencijaciju i ozdravljenje kože.
 
4. Lighten serum sadrži kojičnu kiselinu koja djeluje na posvjetljivanju kože kod hiperpigmentacija, sprječava aktivnosti melanocita i nastanak novih pigmentacija. Djeluje antigljivično i antibakterijski.
 
Vitamin A djeluje na elastičnost i teksturu kože regulacijom procesa keratinizacije i zacjeljivanja.
 
Vitamin B sudjeluje u metabolizmu esencijalnih masnih kiselina i osigurava biološku ravnotežu kože.

Vitamin C je izuzetno važan u sintezi kolagena. Snažan je antioksidant. Inhibira slobodne radikale, sprečava i reducira njihov štetan utjecaj koji bi doveo do smanjenja kolagena, nastanka bora i suhoće kože.
 
Vitamin E inhibicijom vodikovog peroksida djeluje protiv slobodnih radikala.
 
Tijek tretmana
 
Neposredno prije DermaFrac estetskog tretmana koža lica, vrata i dekoltea se očisti i dezinficira. Aplikator prolazi svim horizontalnim i vertikalnim linijama lica, vrata i dekoltea, osiguravajući distenziju dermalnog matriksa i istovremenu, direktnu, bezbolnu, ravnomjernu, simultanu aplikaciju i penetraciju biorevitalizirajućih seruma direktno u dermis kože, uz mikro kanalnu terapiju lica, vrata i dekoltea. Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju resorbira aktivne ljekovite supstance i osigurava njihovu učinkovitost u pomlađenom izgledu. Mikro kanali se stvaraju u dermalnom sloju, iznad kapilara i živaca, osiguravajući bezbolan tretman, bez krvarenja i vremena oporavka.

Nakon tretmana
 
Nakon završetka DermaFrac estetskog tretmana moguća je pojava crvenila kože koje spontano prolazi nakon sat vremena. Poslije tretmana, unutar 3 sata, ne preporučuje se dirati regije tretmana rukama, a unutar 24 sata se ne preporučuje direktno izlaganje suncu, umjetnim izvorima UV zračenja, sauna i tuširanje vrućom vodom.
 
Primjenom najnovijih znanja, provođenjem posebnosti tehnika DermaFrac estetskog tretmana i personaliziranim protokolima postižu se značajni rezultati u pomlađivanju, rejuvenaciji, prevenciji starenja, biorevitalizaciji, snažnoj hidrataciji, tonusu i liftingu lica, vrata i dekoltea u kratkom vremenu. 
 
Indikacije za DermaFrac estetski tretman
 
DermaFrac estetski tretman je indiciran u svrhu pomlađivanja, rejuvenacije, prevencije starenja, hidratacije, tonusa i liftinga lica, vrata i dekoltea. Preporuča se svim osobama sa suhom, umornom, atrofiranom i zrelijom kožom, oslabljenim tonusom, kod izraženih znakova fotostarenja, hiperpigmentacija, s dubokim i plitkim borama,  širokim porama i prvim znakovima starenja lica, vrata i dekoltea.
 
Kontraindikacije za DermaFrac estetski tretman
 • Trudnoća i vrijeme dojenja
 • Osobe koje boluju od autoimunih bolesti
 • Osobe koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože
 • Stanja neposredno nakon operacija, ozljeda ili opeklina u području lica, vrata i dekoltea
Zašto se odlučiti za DermaFrac estetski tretman? Razloga je puno. Izdvajamo 10 najznačajnijih:
 • Pomlađuje izgled lica, vrata i dekoltea
 • Prevenira starenje kože lica, vrata i dekoltea
 • Pruža snažnu hidrataciju
 • Regenerira
 • Biorevitalizira
 • Stvara novi kolagen i elastin
 • Aktivira redukciju hiperpigmentacija
 • Vraća sjaj, vlažnost, ujednačen ten i blistavost
 • Daje čvrstoću, tonus i elastičnost 
 • Osigurava lift efekt zategnutosti lica, vrata i dekoltea

Odlučite se za DermaFrac estetski tretman već danas i osigurajte si mladenački izgled lica, vrata i dekoltea!

Med.Kontura Estetika

Rudeška cesta 171,
Zagreb, Hrvatska

www.medkontura.hr

Dodatno predlažemo i...